Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се

...
Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се
Коментари Харесай

Прочутият ясновидец Маг Ивайло: Леля Ванга ми продиктува билкова рецепта срещу Ковид-19

Специалистът по античен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се занимава с повреждане на вълшебства и създаване на отбрана от неприятна сила, от 10 години контактува с духа на вуйна Ванга, твърди самият той. Приживе Петричката пророчица цереше със своите лекове хиляди хора от целия свят.

Маг Ивайло изяснява, че при започване на пандемията от коронавирус Ванга още веднъж му се явила и му дала скъпи заръки, които той, фамилията му и околните му ползвали и до момента никой от тях не бил попадал в лапите на болестта, пише retro.bg. Става дума за няколко билки, които са добре познати на българите, като се изключи една не толкоз известна която съгласно Ванга имала вълшебни свойства.

„ Отново желая да натъртя, че това са предписания за предварителна защита и профилактика, не и за лекуване. Нека хората вършат разликата. За деца от 15 години и възрастни до 70 години комбинацията е следната: аспирин с витамин С по 2 пъти на ден, сребърна вода, която можете да си купите от аптеката, по 2 капачки на ден и билките бял бодил, широколист или женски живовляк и медуница – неповторимата билка, за която вуйна Ванга загатна и която оказва помощ на белите дробове и дихателните пътища.

Билките се одобряват съгласно описанието им. Много значима е и светената вода, по три пъти дневно да се изплакват челото и очите и да се отпива от нея. А приемът на питейна вода би трябвало да е по 3-4 литра на ден. В комбинацията за децата под 15 години изброените билки са по половината от дозата за възрастни, аспиринът с витамин С е по 1 таблетка на ден и джинджифил, най-добре по 1 чаена лъжичка от настърган корен в чаша чай.

Сребърната вода е по 1 капачка, измиването със светена вода по два пъти дневно, а питейната – най-малко по 2 литра. И дребни, и възръстни би трябвало да знаят, че в случай че не пият вода, задържат отровите в организма си “, безапелационен е маг Ивайло.
„ Искам да кажа на хората да не разчитат единствено на имунизациите, на това, че вирусът ще изчезне сам… Трябва и сами да си помогнем. Това може да стане, като си върнем вярата в Бога. Вярата в Бога е доста значима, без значение дали е Исус, Буда, Аллах, Тангра… Този съвет вуйна Ванга постоянно ми го повтаря: „ Да си извърнат очите към Бога, че ги отвърнаха от дълго време “.

Заслепени сме от материалното и забравяме, че духовното е доста по-силно от него. Имало е и доста по-тежки чуми. Стотици хиляди и милиони са измирали във войни. Тази пандемия пристигна, с цел да ни накара да обърнем очи към Създателя и да приемем, че този пестник от ориста не е инцидентен, а е напомняне какво би трябвало да създадем, с цел да няма следващ подобен “, добавя феноменът.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да започнете нова диета или да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР