Специален гост в Пловдив ще бъде обичаната актриса Силвия Петкова Община

...
Специален гост в Пловдив ще бъде обичаната актриса Силвия Петкова
Община
Коментари Харесай

„Петлите“ гостуват в зала „Сила“

Специален посетител в Пловдив ще бъде обичаната актриса Силвия Петкова

Община Пловдив и Сдружение „ Петлите “ канят пловдивчани на един доста прочувствен, зареждащ и атрактивен театър, който носи заглавието „ Да  докоснеш фантазията “ с присъединяване на Танцова групировка „ Петлите “.

Специален посетител в Пловдив ще актрисата Силвия Петкова .

Ще взе участие и Георги Димитров – основателят на неповторимата за България танцова групировка от деца от домовете и децата от фамилии – „ Петлите “, по чиято автобиографична книга е изработен спектакъла „ Да докоснеш фантазията “. Премиерата бе през лятото на 2019г. в Летния спектакъл на Бургас, където публиката плака и се радва на същинските истории, претворени в танцово шоу.

Георги Димитров ще показа в Пловдив своя персонален роман. Да дръзнеш да бъдеш благополучен! Това е театър, разказващ какво е да бъдеш погален, да се почувстваш обичан, на някого да му пука за теб. В плана са вплетени историите на Георги Димитров, израснал в дом „ Коджакафалията “ град Бургас  разказващи, че е значимо човек да изживее личния си живот по този начин, че да има какво да споделя и да не се срами от разказаното. За онази обич, която ти дава зелена светлина да бъдеш това, което искаш да бъдеш!

Сдружение „ Петлите “ е дълготраен сътрудник в редица начинания, свързани с поддръжка за децата, израснали в обществени институции. В спектакъла вземат участие ученици на институциите, които са били част от танцовата групировка от основаването ѝ досега. От основаването досега групировката е изнесла над 300 независими концерта в България и чужбина и е притежател на многочислени национални и интернационалните награди.

„ Да  докоснеш фантазията “ ще забележим в Пловдив на 16 ноември от 19.00 часа в зала „ Сила “. Билети в мрежата на Грабо, Ивентим и на касата на залата. Концертът се реализира с поддръжката на община Пловдив.

Спектаклите ще се показват на 15.11 в град София в зала Сити Марк Арт Център, на 18.11 в град Поморие в НЧ „ Просвета 1888 “ и на 21.11 в НХК град Бургас. Във всеки град ще има специфичен посетител.

Проектът е сбъднат с поддръжката на Министерство на културата, на Община Пловдив, община Бургас и община София, както и на всички спонсори и сътрудници, които в годините са повярвали в гения на „ Петлите “.

Елате, с цел да откриете парченце от себе си!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР