Специален гост на най-очакваното събитие на годината бе американската звезда

...
Специален гост на най-очакваното събитие на годината бе американската звезда
Коментари Харесай

Състояха се юбилейните 10-ти 359 Hip-Hop Awards

Специален посетител на най-очакваното събитие на годината бе американската звезда NLE Choppa

Вечерта на 16 юни се състоя обилна гала, на която бяха обявени победителите на десетите 359 Hip–Hop награди. Първият празник на единственото по рода си събитие в България бе белязан с доста позитивни страсти, изненади и незабравими моменти.

Церемонията бе открита с впечатляващо осъществяване на Реми Тоин в колаборация с музиканти,танцьори и реализатори, които подвигнаха градусите на настроението в залата с неповторимото си шоу.  Гостите бяха приветствани от водещите на грандиозното събитие, които по традиция са родните хип-хоп звезди Wosh Mc и Yoko.

Преди раздаването на статуетките в главните категории, чиито победители се дефинират от гласовете на почитателите на 359 Ηip-Ηop, на сцената се качи съсобственикът и идеолог на 359 Ηip-Hop - г-жа Мария Бонева, която разгласи носителите на наградите в специфичните категории:

" Най-добър подкаст за 2021 ” - премията бе присъдена на Тото Η.
" Развитие и въздействие на хип-хоп културата ” - тук премията отнесе Wosh Mc, който напряко онемя от изненада.
" От рапа до космоса ” - бе присъдена на 100 KILA за неговата поддръжка към бъдещия астронавт Татяна Иванова.
Шоуто продължи с разпределяне на премиите в главните категории:
 Специалната премия на 359 -  " От улицата ” отиде при Dostress.

Феновете избраха талантливия Marianoff да грабне статуетка за  " Дебют на годината ”.
За колаборация наградата отиде при трака  " Без Теб ” на  Βilly Hlapeto, D3MO и BREVIS , като тук бяха присъдени две статуетки, втората отиде за песента на Бобо и Йоко - Пезевенци, което в действителност бе супер изненада за Йоко,
" Най-добро MC ” е DJANNΥ.

За " Ъндърграунд бийт на годината ” бе отличен Pez.
" Мейнстрийм бийт на годината ” отиде при BREVIS.
Приз за  " Най-добър ъндърграунд клип ” получи   " София е гадна ” на Μilioni X DJAANY X FYRE.
Награда за  " Най-добро мейнстрийм видео ” взе " Само споко ” на Ицо Хазарта и Валентина.
" Режисьор на годината ”  е Νiki Kotich, който поздрави почитателите посредством видео връзка, тъй като не съумя да участва на церемонията.
Наградата в категорията  " Трап артист/група ” отиде при Μurda Boyz.
За " Албум на годината ” бе отличен  " Носталгия ” на Секта.
В категорията R’N’B реализатор при мъжете завоюва VENZY, а при жените победител бе ПРЕЯ.
" Група на годината ”е RDMK.
  " Песен на годината ” е " Само в случай че бях ” на ΤΟΤΟ Η & ΜΑRIANOFF. 
Наградата в категорията  " Рапър за 2021 ” отнесе BILLY HLAPETO, който бе доста, доста въодушевен и в изявление за 359 Ηip-Hop благодари сърдечно на почитателите си.
За положителното въодушевление на гостите с прелестните си осъществявания се погрижиха 100 кила, DJANNY, MURDA BOYZ,VENZY, ПРЕЯ И ЪПСУРТ.

Подобаващо за празник имаше и специфична изненада. Гост на десетите Ηip-Hop награди на 359 бе американската звезда NLE Choppa, чието европейско турне започва точно с концерт на сцената на 359. Стотици посетители от цяла България пристигнаха да видят онлайн един от най-нашумелите рапъри сега.


Супер усещане направиха и младите почитатели на премиите. Почитателите на NLE Choppa са главно младежи, които несъмнено бяха надъхваща аудитория и се бяха погрижили да наподобяват безупречно за обичаната си звезда.

За положителното въодушевление на гостите на събитието се погрижиха от Crazy Rabbit – ексцентрични просеко питиета и вейпове със CBD. Партньорите от стилния бранд #TRKT пък подгряваха настроението преди премиите с готина музика пред залата, посредством на Dj Alexa. За да не останат жадни гостите, домакините се бяха доверили на Pepsi, Red Bull, White Water и бира San Miguel. Събитието се реализира и с поддръжката на правилни сътрудници като KFC, Nescafe 3 в 1, Бонанза-Бачорски и BG Security. 359 Hip Hop Awards се радва и на дългогодишната поддръжка на Vivacom Arena и EON.

СНИМКИ: https://we.tl/t-GMPoNCJA1k
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР