Спецакция се провежда в Изпълнителната агенция по горите. Прокурори от

...
Спецакция се провежда в Изпълнителната агенция по горите. Прокурори от
Коментари Харесай

Спецакция в Aгенциятa по горите заради заменките

Спецакция се организира в Изпълнителната организация по горите. Прокурори от Върховен касационен съд и чиновници на „ Националната полиция ” са влезнали в институцията и изискват документи – отчети, мнения, заповеди, от изпълнителния шеф на Агенцията, както и от шеф на комерсиално сдружение от София. Това оповестиха от прокуратурата. 

Акцията е обвързвана с предоставена от основния прокурор Иван Гешев инспекция на заменки на поземлени парцели в горски територии. 

Изисканите документи са свързани с осъществяване на Решение на Европейската комисия от 05 септември 2014 година по отношение на скица за помощ SA26212(2011/C) и NoSA.26217(2011/С), приведена в деяние от Република България при размени на поземлени парцели в горски територии. 

Изисква се цялата документи, обвързвана с осъществяването на социална поръчка, с предмет избор на дееспособен самостоятелен оценител, който да извърши оценка на поземлените парцели в горски територии в сходство с европейските условия, както и документи, свързани с възобновяване на предоставена на бенефициентите помощ. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР