Спешна реформа на имиграционната система в Съединените щати поиска президентът

...
Спешна реформа на имиграционната система в Съединените щати поиска президентът
Коментари Харесай

Тръмп поиска имиграционна реформа след опита за атент в САЩ

Спешна промяна на имиграционната система в Съединените щати изиска президентът Доналд Тръмп след вчерашния опит за терористичен акт в Ню Йорк.

Тръмп назова офанзивата " опит за всеобщо ликвидиране " и изясни, че арестуваният е влезнал в Съединените щати с помощта на системата за издаване на визи за събиране на фамилиите на някои имигранти, известна като " верижна миграция ", осведоми Българска телеграфна агенция.

Според президента тази система е несъвместима с националната сигурност, защото " дава достъп до нашата страна на прекалено много рискови и непроверени хора ".

27-годишен мъж с бангладешки генезис взриви самоделна бомба на най-натоварената автобусна гара в Манхатън. Жертви нямаше, само че петима души пострадаха

Извършителят Акайед Уллах беше арестуван. Пред управляващите той призна, че е работил под въздействието на " Ислямска държава”. В показанията си Уллах декларира, че офанзивата е била възмездие за израелските дейности в Ивицата Газа, оповестява Си Ен Ен.

Атентаторът е дошъл в Ню Йорк през 2011 година по имиграционна стратегия въз основа на фамилната си връзка с други пребиваващи в страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР