Спенсър и брат му, Роки, споделяли специална връзка в продължение

...
Спенсър и брат му, Роки, споделяли специална връзка в продължение
Коментари Харесай

Скърбящото куче не спира да гушка възглавницата на покойното си братче

Спенсър и брат му, Роки, споделяли специфична връзка в продължение на 10 години и живеели щастливо със фамилията си. Според собственичката им Бет Фишър, Роки и Спенсър били най-хубави другари от бебета.

Правели всичко дружно, яли от една купа и спели в едно легло. Те били изцяло неразделни, споделя Фишър пред The Dodo.

Семейството получи сърцераздирателна вест от своя ветеринарен лекар; Роки бил развил раков, бързо възходящ израстък.

На този стадий било прекомерно късно за лекуване. За страдание единственият бил да приспят Роки, с цел да не страда. Било печален ден за фамилията, изключително за Спенсър.

Когато Роки към този момент го нямало, Спенсър се скитал из цялата къща, търсейки брат си и плачейки, когато не успявал да го откри. За страдание Спенсър правел това всяка вечер и скимтял до сутринта. Семейството решили, че би трябвало да създадат нещо, с цел да оказват помощ на Спенсър да се оправи.

И по този начин, те поръчали персонализирана възглавница с лицето на Роки, отпечатано върху нея, и това несъмнено помогнало за комфорта на Роки след гибелта на брат му. Сега Спенсър спи с възглавницата всяка вечер, като че ли още веднъж спи с брат си.

Днес Спенсър носи възглавницата със себе си на всички места и се гушка с нея съвсем непрекъснато. Той към момента скърби за загубата на своя приятел. Въпреки това, възглавницата на лицето на Роки е помогнала на Спенсър.

2.

3.

4.

Тази история ни потвърждава за следващ път, че животните усещат и страдат съвсем като нас хората, и не забравяйте, че за нас те са една страница от живота ни, само че за тях, ние сме цялата книга.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР