Спенс бе обвинен от бившата си половинка и майка на

...
Спенс бе обвинен от бившата си половинка и майка на
Коментари Харесай

Пловдивски бизнесмен е мераклия да осинови сина ми: Спенс - slava.bg

Спенс бе упрекнат от някогашната си половинка и майка на 3-годишния му наследник Максим – Петра, в „ домашно принуждение “. Заведеното от нея дело бе извоювано безапелационно от Спенс, откакто бе потвърдено, че рапърът в никакъв случай не е посягал физически на някогашната си, а „ вербалните обиди “ са били просто част от творчеството му и не са били адресирани до нея.

Петра обаче не спря войната против рапъра, а продължи да обикаля медиите и да го злепоставя.

Това предизвика и отвореното писмо на Спенс. Към писмото е прикрепил и няколко скрийншота от чат, в който Петра признава за новия си другар и желанията му да осинови детето на Спенс

Ето и прочувствената му изповед:

„ Не без сина ми “

Дълго време мълчах, преглъщах и търпях, по мой адрес да се излива мръсотия, да се приказват лъжи, откровени неистини. Водеше ме само фактът, че съм татко на три деца и когато си татко, това с изключение на най-голямото благополучие на света е и голяма отговорност. Но нещата към този момент минаха положителния звук.... Едни хора ми споделиха, че Спенс е “най-лошият” човек на света. Оказва се доста елементарно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропускайки значимите елементи. А всички ние знаем, че дяволът се крие точно в тях. Когато хулиш и разпространяваш лъжи или когато комфортно, и с лекост ги превръщаш в “пасквилчета” по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут.

Действително, завоювах делото, което някогашната ми към този момент половинка госпожа Петра Вълчева заведе против мен за твърдяно за осъществено по отношение на нея “домашно насилие”, изразяващо се в акт на вербална експанзия против нея, във време когато към този момент от дълго време не бяхме дружно. Удобно недоизказано от нея беше събитието, че предмет на делото е “вербално насилие”, изречени думи, изречения, рапиране, които даже не са адресирани до нея, а не физическо посягане. И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за “домашно насилие”, и когато той има деца освен от теб, е редно или най-малко възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно конкретизиране.

Всъщност, задачата на повдигнатия от госпожа Вълчева юридически спор, бе да бъда дискредитиран, компрометиран, да бъде образувано неправилно публично мнение за мен и по този метод да бъда уязвен и подложен в недружелюбност, в последващия правосъден развой, още веднъж заведен от нея. Предмет на този спор е упражняването на родителските права за дребният ни наследник – Максим Найденов, макар че аз не в никакъв случай не съм оспорвал, това майката да ги упражнява, а единственото за което съм упорствал е да имам обезпечен контакт с детето, с цел да запазим и поддържаме мощната връзка посред ни.

Целта е ясна – да бъда тотално опетнен, да бъде изкаран “лош” и тотално “непригоден” родител. Да бъдат мощно лимитирани, даже въобще неразрешени контактите ми със сина ми.

Пределно ми е ясно, и като виновен татко осъзнавам, че дете на 3 годишна възраст има потребност доста повече от майка си и аз не го оборвам. Все отново повече от всичко желая синът ми да е благополучен. Удобно забравено от госпожа Вълчева е и събитието, че когато бяхме в положителни връзки, аз взимах Максим и прекарвахме време единствено двамата и се грижех съвсем напълно за него. Сега да се твърди, че съм “най-черният” на света и да ми се дават единствено за по 2 часа да видя детето си денем и то в наличието й, и когато е в разположение на духа, е меко казано недопустимо за мен. Още повече, когато това се случва един път на два – три месеца. Услужливо не се загатва името на новия й приятел – пловдивският предприемач Веселин Кавръков. И с цел да е ясна цялата картинка, желая да попитам: Вярно ли е, че г –жа Вълчева се реалокира в гр. Пловдив през м.май 2020 год., а брачната половинка му е умряла януари същата година? Както и правилно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?

Във връзка с местоживеенето ми. На мен, както и на необятната публика не ни стана ясно, къде пребивавам аз? Приютен ли съм от актуалната си другарка /41 годишна/ или пък населявам къщата, която госпожа Вълчева ми е купила за 50 000 лева? Отново, едно малко конкретизиране. Към ден сегашен, тази къща, която при покупката беше една развалина, коства двойно повече, посредством само и единствено на мен, на непрестанния ми труд през последните 3 години, материалите, които вложих там.

Между прочее всички съседи ще потвърдят това. Така че, като притежател на ½ идеална част, инвестицията на г –жа Вълчева е предпазена. Отделно от това, въпреки къщата да е закупена с заем изтеглен на името на някогашната ми, същият погасявам аз и в размер по – огромен от идната ми се половина. Всичко това, тя още веднъж комфортно премълчава от всички Вас.

Уважавам публицистиката, когато тя е справедлива, по тази причина няма да падам на равнището на поръчковите публицисти. Но единствено едно желая да попитам тези хора, когато считаш себе си за експерт, обективно търсещ истината, не следва ли да се потърси и другата позиция на нещата? Не следва ли да се опиташ да провериш “подхвърлящата” ти се злонамерена информация от няколко разнообразни източника и подплатена ли е с нещо?

Вярно ли е, че майката на г – жа Вълчева е Павлина Живкова – прочут и ерудиран публицист, пишещ за съществени издания? Или просто на колегиална основа, сляпо ще преповториш лъжи, с угрозата да си не запомнил, че колкото пъти да изречеш една неистина, тя в никакъв случай няма да се трансформира в истина! Едно е съвсем несъмнено, когато използваш кофата за отпадък, с цел да хвърлиш там дрешките и хляба платен с обич от мен за сина ми, няма да по какъв начин да успокоиш съвестта си, и жертвата да си ти. Как другояче ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в потребност...

И защото считам, че заиграването с толкоз деликатни въпроси не е в полза на децата ми, най – към този момент за 3 год. Максим, ще кажа едно. За най-голямо страдание на госпожа Вълчева и фамилията й, която сред прочее почитам и към която имам положително отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов. За правото да бъда в живота му и той да ме познава, макар щенията на майка му, желая да пораства с обичта и закрилата на по – огромните си брат и сестра. Ще се боря и съм подготвен да платя всяка цена, включително достолепието ми да не бъде пощадено, даже да няма прошка и за най – околните ми хора!

За край, желая да кажа, че интрото на първия ми албум “По-добре на хората в устата, в сравнение с хората в краката, слушайте албума на Спеснята” е по-актуално от всеки път! Задръжте рестото, както и скрийншотовете. И не забравяйте, че злобата кара човек да кашля, а когато кашляш, те смъкват от самолета... помниш ли?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР