Спекулациите около връзката на Моли-Мей Хейг с Томи Фюри бяха

...
Спекулациите около връзката на Моли-Мей Хейг с Томи Фюри бяха
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг НАЙ-НАКРАЯ се обърна към битката с Тайсън Фюри със сладка демонстрация на подкрепа

Спекулациите към връзката на Моли-Мей Хейг с Томи Фюри бяха публикувани, само че тя затвори всички подозрения, като се обърна към борбата на брат му Тайсън с Александър Усик.

Феновете на звездата от „ Островът на любовта “ са загрижени за романса й с боксьора, защото двамата не са били представяни в обществените медийни платформи един на различен от седмици. Нещата като че ли вървяха от зле към по-лошо, когато Моли-Мей се наслаждения на уикенда в Ибиса за кокошкарството на сестра си Зоуи, а Томи не се виждаше на никое място.

Междувременно Томи следи деликатно последната борба на по-големия си брат Тайсън с Александър в Саудитска Арабия, която притегли огромно медийно внимание. Украинецът стана неоспорим първенец в тежка категория в събота, 18 май - голямо проваляне за Тайсън.

Дни след загубата Томи отиде в своя акаунт в Instagram този понеделник, 20 май, с цел да показа сърдечна респект към по-големия си брат. 25-годишният показа селфи дружно с боксовата звезда, като написа: „ Най-голямо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР