Спекулациите около бъдещето на Хосе Кордоба продължават, като все още

...
Спекулациите около бъдещето на Хосе Кордоба продължават, като все още
Коментари Харесай

Бившият отбор на Кордоба прибира 25% от сумата, ако се стигне до продажба на защитника

Спекулациите към бъдещето на Хосе Кордоба не престават, като към момента не е ясно дали бранителят на Левски ще бъде продаден още през зимата, или не.

В родината на футболиста - Панама, наблюдават изкъсо обстановката с Кордоба, като това важи най-много за някогашния клуб на футболиста - Атлетико Индепендиенте.

Клубът се надява Левски да вземе колкото е допустимо повече пари при възможна продажба на 22-годишният футболист, защото 25% от сумата по нея ще отидат в касата на панамския клуб, твърди изданието " El Siglo ", представено от " Дспорт ".
 Кордоба може да се трансформира в най-скъпия панамски футболист
Кордоба може да се трансформира в най-скъпия панамски футболист

Продължава да бъде съществена тематика в родината си

По този метод, в случай че Кордоба бъде продаден да кажем за 4 млн. евро, което би било връх за футболист от Панама, 1 милион евро ще отиде при Атлетико Индепендиенте, който даде Кордоба на Левски през есента на 2021 година, като получи за него 110 хиляди евро съгласно портала Transfermarkt.

През есенния дял на сезона Кордоба изигра 24 мача за " сините ", в които направи 1 асистенция, а за интерес към него се твърди, че има от страна на гръцките Олимпиакос и Панатинайкос, както и от Бешикташ, Айнтрахт Франкфурт и Глазгоу Рейнджърс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР