Спекулациите и истерията няма да помогнат с нищо, докато не

...
Спекулациите и истерията няма да помогнат с нищо, докато не
Коментари Харесай

Китай към САЩ за шпионския балон: Спекулациите и истерията няма да помогнат

Спекулациите и нервността няма да оказват помощ с нищо, до момента в който не станат ясни обстоятелствата към шпионския балон , за който Съединени американски щати оповестиха, че са засекли над територията си, съобщи на брифинг за медиите китайското външно министерство, представено от Ройтерс.

" Доколкото ми е известно, въпросът се ревизира от наша страна ", сподели представител на външнополитическото ведомство в отговор на журналистически въпрос. " Надяваме се двете страни да подходят по тематиката със успокоение и здравомислие. "

Вчера Пентагонът заяви, че в продължение на няколко дни в американското небе е летял разследващ балон, за който военното ведомство подозира, че е бил китайски.

Китай е " твърдо срещу " всякакво по-нататъшно задълбочаване на съдействието сред Англия, Съединени американски щати и Австралия по въпроса за нуклеарните подводници, добави представителят.

" Китай е мощно смутен от това съдействие и твърдо възразява против него ", сподели той в отговор на журналистически въпрос по отношение на медийни известия, че от визитата на английския министър-председател в Съединени американски щати през март може да дойдат вести за задълбочаване на съдействието във връзка с нуклеарните подводници.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР