Спекулациите, че предстои въвеждане на военно положение у нас, бяха

...
Спекулациите, че предстои въвеждане на военно положение у нас, бяха
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма нужда от намесата на армията в настоящата ситуация

Спекулациите, че следва въвеждане на военно състояние у нас, бяха разсеяни от министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността в студиото на “Беновска пита “.

“В тази обстановка не се постанова армията да се намесва. Министерство на вътрешните работи има нужния запас. Не се постанова да блокираме нито един от огромните градове. Нито полицията, нито армията няма да подхващат сходни действия “, споделя министърът.

При нужда чиновници от Военна полиция са сложени в подготвеност от министър Каракачанов, с цел да окажат поддръжка на Министерство на вътрешните работи.



“Отпуснали сме 60 000 комплекта краткотрайни дрехи и маски от запаса на армията. Имаме близо 200 000 бройки на склад. Ако се наложи ще освободим всички, само че се надявам да не се стига до там “, сподели още Каракачанов.

Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността е уверен, че тази рецесия ще отрезви нацията и ще се оправи, защото “в историята сме се справяли с доста по-тежки обстановки, като финансови рецесии, войни и други всеобщи епидемии “.

“Най-тежко ще изпитат рецесията дребният и междинният бизнес. Тук би трябвало да се намерения за нещо изрично - да се разсрочат отговорностите на хората. С решения на Народното събрание може да се направи това. Редно е хората със отговорности, които нямат доход, да се вземе ясно законово решение, с цел да не се стигне до мародерство от ЧСИ-та, банки и други сходни “, сподели Каракачанов.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР