Спектакълът „Малкият принц”, прочутата постановка на Бродуей, идва в София

...
Спектакълът „Малкият принц”, прочутата постановка на Бродуей, идва в София
Коментари Харесай

Спектакълът „Малкият принц”, прочутата постановка на Бродуей, идва в София през януари 2024г.

Спектакълът „ Малкият принц”, фамозната режисура на Бродуей, идва в София през януари 2024.
Поради големия интерес и разпродадени четири представления, уредниците афишират пето, изключително зрелище – на 14.01.2024г, от 19:00ч., зала 1 на НДК.

Българската аудитория ще види театрална акомодация с танци, въздушна акробатика и новаторска технология на видео мапинг, която вдъхва живот на класическата история на Антоан дьо Сент-Екзюпери, обичана от няколко генерации читатели по целия свят.

„ Вълнуващо и спиращо дъха!”, разяснява за него CNN. „ Вечната класическа история към този момент е превърната в международно грандиозно шоу онлайн.” „ Зашеметяващ спектакъл”, написа за него Le Figaro, „ магическо” и „ първокласно” го назовават френските медии.

 Егоист

Продуциран от Broadway Entertainment Group, „ Малкият принц” оживява в магичен първокачествен спектакъл, в зрелищна и вълнуваща режисура, включваща съзвездие от завладяващи герои, превъзходни декори и цветни костюми. Спектакъл, включващ ярка галактика от танци, музика, прожекции и акробатика. Публиката се потапя в съвременна театрална продукция, събрала артисти от разнообразни националности, която пленява сърцето и провокира въображението.

 Мюзикълът

Създателите на „ Малкият принц”, са най-вече френски креативен екип, притежател на голям брой награди. Ръководен е от режисьора и хореограф Ан Турние, с акомодация на либретото и сърежисура от Крис Мурон, истинската музика от Тери Трък, помощник хореография на Ноели Борделе, видео дизайн от Мари Джумелин, дизайнер на костюмите е Пеги Хусет, дизайн на осветлението - Стефан Фрич, звуков дизайн - Тристан Висколиози, видеопрожекция – Етиен Босар, грим и прическа - Кармен Арбуес Миро и атрибут - Орели Гандильон.

Директорът Ан Турние споделя: „ Вълнуваме се, че нашият екип ще продължи международното странствуване на „ Малкият принц” и до България. По време на пътуването си „ Малкият принц” споделя послания за човещина с многото разнообразни хора и култури, които среща. Радваме се да донесем неговата история за другарството, самотата, любовта и грижата за другите и за нашата планета.”
Цели генерации по света обичат „ Малкият принц”, научил ни че „ значителното е невидимо за очите”. Литературният феномен е продаден в зашеметяващите 200 милиона копия, преведен е на 250 езика и диалекта, трансформирайки се във втората най-превеждана книга в актуалната история на литературата.

 Мюзикълът „ Малкият принц” от Бродуей гостува в България през януари | Жената през днешния ден

Постановката е на френски език със надписи на български.
Елате да видите тази красива акомодация на безконечната класика. Извънредното зрелище на „ Малкият принц” е на 14 януари 2024 от 19:00ч.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР