Спектакълът бе част от съпътстващата програма на XXVII-я Италиански фестивал

...
Спектакълът бе част от съпътстващата програма на XXVII-я Италиански фестивал
Коментари Харесай

Първата дама, престиж и великолепие за Елена Кристиано в Пловдив

Спектакълът бе част от съпътстващата стратегия на XXVII-я Италиански фестивал на хубостта и прическата. Форумът бе отдаден на 25-а годишнината на Christian Of Roma и тазгодишното издание на президентската самодейност Подкрепи една фантазия.

На събитието в Пловдив бе показан и новия брой на първокласното списание YOU, с лорд Евгени Минчев на корицата. Николета Лозанова и Златка Димитрова взеха присъединяване в зрелищно фризьорски театър. Част от него бе невиждано до в този момент мапинг шоу.

То пресъздаде посланието на компанията за еволюцията на революцията в България. ChRevolution разкри метаморфозата на четири женски облика, стилизирани с четирите топ-бранда, показани от компанията – Alfaparf, BES, OWAY, Sexy Hair, а кулминационната точка бе демонстрирана онлайн със звездното присъединяване на L`Anza и Златка Димитрова, България. Минало, настояще и бъдеще се сляха, с цел да обединят една ера. Епохата на хубостта!

Водещи на блестящото събитие бяха Лорд Евгени Минчев и чаровната Алекс Богданска. Уникалният театър бе отдаден на 25-а годишнина на Christian of Roma, уредници на следващото, XXVII-о издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата.

На формалното разкриване на фризьорския конгрес, притежателят на компанията, Елена Кристиано, посрещна брачната половинка на Президента на Република България, Десислава Радева. Първата дама и госпожа Кристиано сплотиха старания в интерес на самодейността Подкрепи една фантазия, чийто обсег са зрелостниците, които напущат институциите.

Благодарение на това партньорство осемнадесет девойки и момчета ще бъдат отдадени в тайните на фризьорската специалност, гратис, в продължение на 660 образователни часа. След сполучливо полагане на изпит, те ще получат Свидетелство за компетентност 2-а степен, годно в България и чужбина.

Официалното разкриване на тридневния фестивал почетоха генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани, съпругите на посланиците у нас на Кралство Белгия - госпожа Джае-Йон Че, и на Южна Корея - госпожа Ким Джиън.

Присъстваха също зам.-областният шеф на Пловдив Ивелина Апостолова, зам.-кметът на града Георги Титюков, почетните консули на Италия в Пловдив - Джузепе ди Франческо, и на Франция - Теофана Брадинска, шефът на Международен панаир - Пловдив доктор Иван Соколов, президентът на Италианската комерсиална камара Марко Монтеки.

Стартът на влиятелния конгрес бе даден от госпожа Десислава Радева и брачната половинка на италианския дипломат в България Н. Пр. Стефано Балди - госпожа Антонела Ренци.

Снимки може да видите ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР