Спазването на хранителен режим през лятото не никак трудно. През

...
Спазването на хранителен режим през лятото не никак трудно. През
Коментари Харесай

Войнишка диета сваля до 5 килограма за три дни

Спазването на хранителен режим през лятото не по никакъв начин мъчно. През този сезон апетитът е намален и всеки човек може да се възползва, с цел да смъкна няколко кг. Вижте по какъв начин:

Първи ден

Закуската ви би трябвало да се състои от филийка от пълнозърнест самун, намазана с фъстъчено масло, чаша кафе. Ако сте алергични към фъстъченото масло, можете да го замените със соево масло или масло от тиква. Към закуската може да включите половин грейпфрут, чаша кафе, само че без захар, сметана или подсладители към него. Кафето подтиска апетита ви. Вместо кафе може да изпиете чаша зелен чай.

Обяд ви включва: ½ купичка риба звук, филийка пълнозърнест самун, чаша чай или кафе.

За вечеря може да хапнете пържолка чисто месо- пилешко, свинско или телешко, малко сварен зелен фасул, половин банан, 1 дребна ябълка.
 диета Thinkstock/Getty Images
Втори ден

Закуска: 1 твърдо сварено яйце, половин банан, филийка пълнозърнест самун

Обяд би трябвало да включва парче сирене, 1 твърдо сварено яйце и няколко солени бисквити.

За вечеря може да се възнаградите с две тънки наденички, моркови, половин банан. Може да си позовлите и малко сладолед за десерт.

Трети ден

За закуска може да си хапнете: чаша кафе или чай, 5 солени бисквити, сирене и една дребна ябълка.

Обядът ви би трябвало да се състои от 1 твърдо сварено яйце и филийка пълнозърнест самун. Ако ви е омръзнало от сварените яйца може да го замените с чаша прясно мляко и две резенчета бекон или пилешко крилце.

Вечерята е от 1/2 купичка риба звук, половин банан и малко сладолед.

Ако не съумеете да постигнете мечтаните резултати, може да извършите отмора и още веднъж да повторите диетата. Докато я изпълнявате не би трябвало да се натоварвате физически, защото диетата е много бедна на калории и това ще ви изтощи. Разходката е задоволителна.

Още по тематиката за диетите и здравето:

Две зелени оръжия против връщането на килограми след диета

Защо Средиземноморската диета е потребна за здравето

Най-доброто средство против затлъстяване

Днес е потребно, на следващия ден – нездравословно: 9 мита за здравословното хранене По тематиката Още една причина да съблюдаваме Средиземноморска диета Учени откриха неточност в рекомендациите за здравословно хранене Най-големите неистини и легенди за диетите
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР