Спазвам закона и решенията на Общинския съвет, отговори кметът Здравко

...
Спазвам закона и решенията на Общинския съвет, отговори кметът Здравко
Коментари Харесай

Кметът за допълнителните 6 млн. за Колежа: Изпълнявам това, което реши Общинският съвет

„ Спазвам закона и решенията на Общинския съвет ”, отговори кметът Здравко Димитров на въпрос по отношение на обстановката със стадион „ Христо Ботев ”. Припомняме, че на вчерашната комисия се взе решение на идната сесия да се предложат в допълнение 6 млн. лв. за довършването на оборудването до 4-та категория за УЕФА.
Прочетете още
„ Каквото реши Общинският съвет, ще го извърша. Нали за това направихме тази комисия? За да приключим стадионите. Вървим в вярната посока и съблюдаваме закона. Правилно предположихте, че от Локомотив също може да изискат 6 млн. лв. и ме питате по какъв начин ще издържи бюджетът. Трябваше оттова да стартира въпроса Ви ”, отговори Зико на въпрос на TrafficNews за обстановката с парите за стадиона.

Относно възлагателното писмо, за което през вчерашния ден бе дадена зелена светлина, кметът разяснява, че не е пристигнало при него.

„ Когато ми бъде обещано, ще го попиша. Аз не бавя, на бюрото ми в никакъв случай нямам арестувана поща. Хората, с които работя го зная ”, сподели кметът.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР