Спътници експлодират в Космоса. Води ли се космическа война?Експерти от

...
Спътници експлодират в Космоса. Води ли се космическа война?Експерти от
Коментари Харесай

Спътници експлодират в Космоса. Води ли се космическа война?

Спътници експлодират в Космоса. Води ли се галактическа война?Експерти от американските военновъздушни сили проучват странни произшествия, протичащи се в околоземната орбита. Някой или нещо унищожава спътниците …Съобщава се за заличаването на китайския метеорологичен сателит Юнхай 1-02. Като се има поради, че устройството е изведено в орбита единствено преди година и половина, този случай наподобява доста чудноват.

 noaa sat 600x331 - Спътници експлодират в Космоса. Води ли се галактическа война?
Седмица по-рано, на същата височина от 800 километра, експлодира и американският метеорологичен уред NOAA-17, който работи към 20 години.Четете още: Коорбиталните луни – мястото, от където ни следят извънземнитеДвата унищожени апарата са били „ раздрани на части “. Някои специалисти считат, че сателитните акумулатори са се взривили и детонацията е разрушила спътниците, като ги е пръснала на части. Но е мъчно да се каже каква тъкмо е повода, довела до това събитие.Други откриватели имат вяра, че е поради измененията, които се случват на Земята, свързани с вероятната идна смяна на полюсите на планетата.
А тайните теоретици не изключват галактическа война и смятат, че би трябвало да се ускори контролът върху спътниците, както на личните, по този начин и тези на другите.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР