Спасяването на малкия и среден бизнес от последиците от епидемията

...
Спасяването на малкия и среден бизнес от последиците от епидемията
Коментари Харесай

Grabo.bg протяга ръка на своите бизнес партньори

Спасяването на дребния и междинен бизнес от последствията от епидемията е приоритет освен за държавното управление, само че и за всички бизнес сътрудници. Сайтът за онлайн извършване на покупки Grabo.bg , който към този момент от 10 години е на пазара, реши да помогне, с цел да могат консуматори и бизнес да обединят старания в този сложен миг на задаваща се финансова рецесия.

Малкият и междинният бизнес в България повече от всеки път се нуждае от протегната ръка, а от Grabo.bg молят да я протегнем в този момент.  Кризата води до по-голяма безработица, по-високи цени и нестабилна стопанска система. Всеки от нас може да помогне за понижаване на вредите, подбудени от изключителното състояние в страната. Един от методите за това е като се включите в акцията “ Купи и поддържа ” на Grabo.bg.

Grabo.bg е първият уебсайт за групово извършване на покупки в България, който единствено за няколко години сътвори напълно нов метод за пазаруван е посредством ваучери. Сега акцията “ Купи и поддържа ” , която към този момент започва на уеб страницата, предлага ваучери с над 30% отстъпка за обичани места за ядене или спорт, за хубост или масаж. Закупувайки в този момент ваучер за обичано място в своя град, клиентът ще може да го употребява в комфортно за него време до 30 декември 2020 година и то без спомагателни условия. От Grabo.bg изясняват, че тази навременна помощ ще избави доста от тези бизнеси от евентуален банкрут, осигурявайки им някакъв оборот и опция да поддържат заетостта на хората си. За да останем дружно - консуматори и бизнес би трябвало да обединим напъните си в това тежко време ”, молят от компанията.

Офертите от акцията “Купи и поддържа ” са по-различни от нормалните предлагани на уеб страницата на Grabo.bg - те са на строго закрепена цена и ще могат да се употребяват в интервала от отварянето на обекта след карантината до 30 декември. Средствата, които ще клиентът ще даде в този момент са обезпечени - при неспособност за прилагане на ваучера в периода на годност, сумата ще бъде възобновена в цялостен размер, без условия.

Grabo.bg приканва да останем у дома и да останем дружно!

Повече за акцията и офертите можете да видите
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР