Спасителите работят денонощно в продължение на два дни, за да

...
Спасителите работят денонощно в продължение на два дни, за да
Коментари Харесай

Срутване на тунел в Индия: В ход е спасителна операция за спасяване на 40 затрупани работници

Спасителите работят непрекъснато в продължение на два дни, с цел да отстранят отломките и да прокарат път за постигане до заклещените.

A Стоманена тръба с широчина 2 фута 6 инча (0,76 м) ще бъде прокарана през отвор от изкопани парчета благодарение на хидравлични крикове, с цел да изтеглят безвредно блокираните служащи, споделиха управляващите.

Падащи парчета попречват интервенцията, само че те чакат да освободят служащите до вторник вечер или сряда.

" Ние доставяме храна, вода и О2 на хванатите в капан служащи и чиновниците са в непрекъсната връзка с всички тях ", Девендра Сингх Патуал, сподели чиновник за ръководство на бедствия.

Екип от геолози от държавното държавно управление и просветителни институции са пристигнали, с цел да открият повода за случая, добави той.

Изображение: Предстои огромна избавителна интервенция метод за избавяне на служащите. Снимка: AP Изображение: Снимка: AP

Вътре в тунела имаше към 50 до 60 служащи и към 10 до 20 излязоха след края на промяната си, защото бяха по-близо до изхода, до момента в който останалите бяха блокирани след сриването, Вестник Indian Express заяви.

„ Първоначално помислихме, че може да е леко сриване и започнахме да отстраняваме отломките, колкото можем “, сподели пред вестника Раджив Дас, служащ, който съумя да се измъкне.

" Но скоро разбрахме, че това е предизвикателство за търсене и избавяне (мисия). "

Прочетете още от Sky News:
Индия чупи международен връх с екран с маслена лампа на Дивали < br /> Ограниченията за шофиране ще влязат в действие в Ню Делхи

Изграждането на тунела е част от водещ план на федералното държавно управление, свързващ разнообразни индуски места за поклонение.

Регионът, който е посипан с хиндуистки храмове и вижда голям поток от поклонници и туристи всяка година, благоразположен е към свлачища, трусове и наводнения.

Разшири се през годините с солидното строителство на здания и пътища.

Срутването на тунела е разследване на слягане на земята в щата, за което геолозите, жителите и чиновниците упрекват бързото строителство в планините.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР