Спасители на плажа е един от емблематичните сериали на 90-те,

...
Спасители на плажа е един от емблематичните сериали на 90-те,
Коментари Харесай

Звездите от Спасители на плажа днес - какво се случва с някои от най-запомнящите се герои

" Спасители на плажа " е един от емблематичните сериали на 90-те, който направи актьорите, участващи в него, същински звезди. И до момента в който имената на някои като Памела Андерсън се загатват постоянно и през днешния ден, за други не сме чували нищо от години. Ето какво се случва с някои от основните настоящи лица в тв поредицата 22 години след последния епизод.
 Алекс О'Лафлин след
След края на " Хавай 5-0 " - какво се случва с Алекс О`Лафлин

Актьорът е извънредно загадъчен

Памела Андерсън

Винаги ще свързваме името й с онази секси русокоска на име Си Джей Паркър с пищни форми и червен бански, която тича по плажа. Е, през днешния ден актрисата към този момент е на 56 години и наподобява много по-различно, само че това не й пречи постоянно да попада в центъра на вниманието.

Въпреки че от последната й роля в киното минаха повече от 10 години, поддържа интереса към себе си я с някоя поява без грим, я с следващите персонални самопризнания или фотография със синовете си. Животът й несъмнено е заслужен да бъде разказан.

Първият опит за това бе сериалът на Hulu Pam & Tommy, който приказва за пламенната им обич. През януари излезе и документалният филм за Андерсън Pamela, a love story, в който самата тя взе присъединяване. Преди няколко месеца блондинката направи и дебюта си на Бродуей, по тази причина сме сигурни, че ни готви още нови изненади.

Дейвид Хаселхоф

Другата огромна звезда на " Спасители на плажа " в ролята на Мич Бюканън към този момент е на 71 години и избира да прекарва дните си умерено в компанията на своята трета брачна половинка Хейли Робъртс, която е с 30 години по-млада от него.

Но Хоф, както му викат всички на малко, не се е отказал от огромната си пристрастеност - киното. Последно той взе присъединяване в поредицата Ze Network, а скоро ще го забележим на огромния екран да си партнира с Арнолд Шварценегер в комедията за бойни изкуства Kung Fury 2.

През годините артистът се подвизаваше и като артист, само че през днешния ден го прави по-скоро за развлечение в приятна компания. А все по-често чуваме и за дъщерите му и Тейлър, на които известността също не им е далечна.

Шон Уедърли

Още една красива русокоска, която стана световноизвестна с помощта на " Спасители на плажа ". Няколко години преди да влезе в ролята на Джил Райли тя печели купите Мис Съединени американски щати и Мис Вселена. През 90-те години взе участие в редица кино планове, а последният, в който я видяхме, е Love in the Time of Monsters от 2014 година

Днес Уедърли е отдадена най-много на фамилията си. Живее в Ориндж Каунти дружно със брачна половинка си Чип Харис и децата си и прекарва оптимално доста време с тях. Преди няколко години навлезе в бизнеса с недвижими парцели около свекърва си, само че през днешния ден още веднъж слага работата на назад във времето, с цел да бъде на първо място майка и брачна половинка.

Били Уорлок

Той влиза в ролята на спасителя Еди Крамър единствено в първите два сезона на " Спасители на плажа ", само че това трансформира живота му вечно. Играе основна роля в още няколко сериала, само че последователно звездата му угасва. Последните му появявания на дребния екран са през 2010 година

От 2006 година е женен за колежката си Джули Пинсън. Напуска Холивуд и се мести в Колорадо, където основава ски учебно заведение, с което се занимава в последните години.  

Ерика Еленияк

Актрисата и модел влиза в ролята на Шони Макклей в първите три сезона на " Спасители на плажа ", преди Памела Андерсън да се появи и да притегли цялото внимание. Еленияк обаче по нищо не й отстъпва и след триумфа на сериала получава още десетки роля.

Точно както Дейвид Хаселхоф, и тя продължава да бъде настояща актриса й до през днешния ден. Последният план, в който взима присъединяване, е документалният филм от 2019 г. In Search of the Last Action Heroes, а скоро ще я забележим и в комедията Lolipop Gang.

Кармен Електра

Популярната актриса ии модел също е част от актьорския екип на сериала за сезон осем в ролята на Лани МакКензи. След това тя има редица функции на огромния екран, както и в разнообразни телевизионни продукции. Днес тя продължава да се занимава с кино, само че функциите й са все по-кратки и по-редки. Въпреки че към този момент е над 50-те, тя продължава да е все по този начин секси и да изкушава почитателите си със снимките, които разгласява в обществените мрежи.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР