Спасиха живота на Анита Мейзер в Турция, става ясно от

...
Спасиха живота на Анита Мейзер в Турция, става ясно от
Коментари Харесай

Животът на Анита Мейзер вън от опасност, махнаха силикона ѝ в Турция

Спасиха живота на Анита Мейзер в Турция, излиза наяве от поста ѝ в обществената мрежа. В него миската разкрива, че в Съединени американски щати не са сметнали случая ѝ за незабавен и по тази причина благодарение на другари са махнали силикона ѝ в южната ни съседка.

" Искрено и от цялата си душа желая да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък миг. Благодаря на мои другарски фамилии които толкоз бързо отреагираха, разбирайки какъв брой е сериозен казусът ми. Не на последно място, благодаря на фамилията ми, че постоянно са до мен...Шокът от диагнозата на лекарите в Щатите, беше неизразим ", написа във Facebook Мейзер. Тя признава, че интервенцията ѝ е била животоспасяваща, а спуканият силикон е тровел с години тялото ѝ и е щял да докара до съдбовен край.

" Всеки ден се молех на Бог за знамение! ТОЙ не ме остави! Никой от докторите в Щатите не прояви подпомагане, там в случай че нямах желаната голяма сума, щяха просто да ме оставят ", оплаква се миската. Тя изрича специфични благодарности на дъщерята на Искра Радева - Лени Тричкова, която я е потърсила и я е завела при хората, които са я избавили.

" Професорът, който ме оперира, сподели “добре че пристигна на време, да ти спасим живота! ” Той и целият екип на болничното заведение, незабавно след консултацията ме одобриха по неотложност, макар че записват месеци напред. Трябваше да се работи на мига ", признателна е Мейзер и споделя, че интервенцията й е траяла повече от 5 часа, тъй като силиконът й е бил срязан още при слагането.

" Какво е извадил и е изчистил от мен мога да покажа в фотоси, които напряко не са за гледане! Благодаря на всички, отзовали се на молбите ми! Когато се съвзема, ще опиша всичко, което претърпях в детайли и ще отговоря на всичките ви въпроси ", дава обещание Анита Мейзер.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР