„Спаси София” става партия заради желанието ни да участваме пълноценно

...
„Спаси София” става партия заради желанието ни да участваме пълноценно
Коментари Харесай

Борис Бонев: Една от целите ни е да управляваме София

„ Спаси София” става партия поради желанието ни да участваме пълноценно в идващите локални избори. Нашият фокус е София и ние няма да участваме на народен избор.

Това посочи пред NOVA общинският консултант Борис Бонев от организацията.

„ Българското законодателство не разрешава да се записват цивилен листи. Без листа обаче няма по какъв начин да имаш болшинство в Общинския съвет. За да се случат нужните промени и промени в града, би трябвало с изключение на кмет, да има и Общински съвет”, акцентира той.

„ През годините натрупахме задоволително административен опит, аз персонално - в качеството ми на общински консултант, натрупах и политически опит. Имаме страховит екип от специалисти. Да, една от задачите ни е да управляваме София”, съобщи водачът на " Спаси София ".

Той счита, че „ поради тежкото завещание на ГЕРБ след 17 години несправяне със отговорностите да ръководи столицата качествено”, би било извънредно безконтролно да няма обединяване на всички демократично и прогресивно мислещи сили в София.

„ Субектите като „ Демократична България”, „ Продължаваме Промяната”, „ Спаси София” би трябвало да намерим общ път за явяване на изборите. Каква ще е формулата и кои ще са хората - това е въпрос на разговори”, добави Бонев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР