Спасеното бебе в ТурцияЖивотът продължава въпреки огромната трагедия. Това показват

...
Спасеното бебе в ТурцияЖивотът продължава въпреки огромната трагедия. Това показват
Коментари Харесай

Чудеса в Турция и Сирия – вадят под развалините живи бебета

Спасеното бебе в Турция
Животът продължава макар голямата покруса. Това демонстрират свидетелствата за избавени бебета и деца, извадени отдолу под руините в Турция и Сирия. Цяло знамение е по какъв начин са оживели, откакто са прекарали затрупани с часове. 

Двумесечният Мехмет Чинар е открит жив под отломките на паднала кооперация в Хатай – близо 30 часа след труса, оповестява СNN Turk.

От фрагментите, публикувани в Twitter от Ашлихан Елибол, е видно по какъв начин мъж, изровил бебчето, крещи благополучен, че го е разкрил живо.

Спасителят незабавно се насочва към близка кола за спешна помощ, където детето е увито с термо облекла и одеяла и прегледано от медиците на място.

Бебе, за което се счита, че е родено под руините на дома си, е избавено и в северния сирийски град Африн след разрушителните трусове, написа в. „ Дейли телеграф “. Предполага се, че майката на новородено е починала.

В сирийското село Катма, намиращо се на север от град Алепо, отдолу под голяма бетонна плоча пък бе извадено момче на 4 или 5 години, на име Ахмед, оповестява английското издание.

На видеоклип, публикуван от така наречен сирийски „ Бели каски “ (доброволческа организация, настояща в сирийските територии, намиращи се под контрола на бунтовниците), се вижда по какъв начин спасителите пробиват бетонната плоча със специфична машина и измъкват детето.

Малко се знае за Ахмед и околните му, като се изключат информациите, че фамилията му е било разселено по време на спора в Сирия и е намерило леговище в Катма, отбелязва „ Дейли телеграф “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР