Спасението от недоспиването, нощ след нощ щедро „награждавало“ ни с

...
Спасението от недоспиването, нощ след нощ щедро „награждавало“ ни с
Коментари Харесай

Как да преборим безсънието?

Спасението от недоспиването, нощ след нощ обилно „ награждавало “ ни с отмалялост и изнемощялост, е пред очите ни. Изтръгването от хватката на систематичното будуване е в ръцете на един от най-ценните минерали – магнезий.

Естественият релаксант

Естествен релаксант – с това название е прочут магнезият освен измежду хората, само че и в медицината. Недостигът му ни прави не просто мрачни и прекомерно прочувствени, а постоянно води и до физически неразположения като остри мускулни крампи. Състояния, които изискуем не на нещо друго, а на забързаното всекидневие и влошеното качество на храната – неща, на които всеки актуален човек е жертван.

Магнезиева помощ на квадрат

Бързо набиращ известност с положителните си резултати, избавление на хиляди хора носи нов тип магнезий – маслен. Прославил се със своята успеваемост, комплексът, прочут с името MagCombo, печели удовлетворени всеки ден. Достигащ най-високото, познато до момента равнище на асимилиране, единствено с 1 капсула той дава нужното на тялото. Бързината, с която се усеща подобрението, безапелационни са препатили, надвишава упованията.

Освен с натуралното си успокояващо деяние, MagCombo усъвършенства съществено здравето. Доставящ високи дози от най-важните за мозъка, мускулите и нервите субстанции, той оказва помощ по-лесно да прекосяваме от под напрежение режим към отмора. В допълнение, контролира обмяната на веществата, кръвното налягане, способства за свежестта на кожата и работата на мускулите. По този метод единствено с 1 капсула дневно MagCombo дава сигурността, че тялото е получило най-хубавото и сте се погрижили за най-ценното - здравето.

MagCombo е ефикасен при бодърствуване

 Работя като общопрактикуващ доктор и в кабинета всекидневно ме посещават пациенти с недоволства с разнородно естество. В случаите на бодърствуване, обща изнемощялост, отмалялост, мускулна уязвимост и крампи, които ясно подсказват дефицит на магнезий, аз постановявам (Магнезий комплекс). Той се отличава със своето високо наличие на чист магнезий, както и с комплексната си формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12. МагКомбо усъвършенства тонуса и нервно-психичното положение.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ доктор, ДКЦ 2, Бургас

Вече не се събуждам нощем

От две години страдах от проблеми със съня – мъчно заспивах и се будех нощем. Бях „ като парцал “. Познат, фармацевт, ми предложи MagCombo. Пия го втори месец и съм удовлетворена - в този момент задрямвам по-бързо и съвсем не ми се случва да се събуждам измежду нощ. Благодарна съм на моя прочут за съвета и на MagCombo за помощта - открих моето решение.
Яна Красимирова, 48 година, Бургас



Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР