Спасение или добре обмислен сценарий, който се разиграва вече две

...
Спасение или добре обмислен сценарий, който се разиграва вече две
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Не знам кое върна Корнелия на Радев - букета или бонбоните?

Спасение или добре премислен сюжет, който се разиграва към този момент две години пред очите на българския гласоподавател? Все по-ясно се просмуква чувството, че някой се пробва да наложи въвеждането на президентска република, което автоматизирано значи връщане на властническия режим на ръководство, поради историческия ни подтекст от близкото минало.

 

Напоследък станаха прекомерно очебийни всички тези опити, които към този момент даже не се прикриват - оферти за референдуми, връчване на мандати, услужливи представители в общественото пространство, които показват парламентарното ръководство като губене на време и така нататък Този, който не си дава ясна сметка за това или е доверчив, или му е по-изгодно " да си затваря очите. "

 

И последният любопитен подробност е, че макар всички упования за антикризистност и привидната замяна на реплики сред водача на социалистите Корнелия Нинова и президента, Радев връчи третият мандат на Българска социалистическа партия. И то навръх рождения ден на Корнелия Нинова - 16-ти януари.Тъкмо Нинова ще почерпи едновременно за празника и мандата, въпреки всичко се намираме във финансова рецесия и висока инфлация, належащо е тези неща да бъдат съобразени авансово.

 

.

 

Освен мандат Нинова получи букет червени рози. Какво почитание единствено! Какво удивление. Какво високо равнище има в българската политика, до момента в който скрито се разиграват задкулистни и все по-явни сделки.

 

ФрогНюз

 

 

Ето цялостния текст на обявата на Радослав Бимбалов:

 

Не знам кое върна Корнелия на Радев. Букета или бонбоните? Увехналата обич или употребяваната връзка? В тази сцена на спектакъла сексът беше мираж. Защо, обаче, ние с вас се усещаме изтощени и използвани? Това е по-големият въпрос.

Тази заран още веднъж зърнах в тв приемника един от най-верните съветници на полупрезидента ни – проф. Александър Маринов. Винаги приказва от позицията на влъхва, несъмнено тъй като агентурното му име в Държавна сигурност беше „ Майстора “. Човекът от млад е в службите – още от 1983та - научил е много.

Майсторски, за положително утро, ни сервира концепцията за разпад. „ Заплаха за парламентаризма са партиите “, съобщи този циничен влъхва, а ние би трябвало да кимаме с схващане и да одобряваме, че някак, трийсет години откакто отпадна, член ПЪРВИ на онази социалистическа конституция е подложен на ексхумация.

Ако към момента се чудите дали е време да се ядосате повече… спрете. Време е.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР