Спасени са българският и турският шофьор, които бяха заклещени на

...
Спасени са българският и турският шофьор, които бяха заклещени на
Коментари Харесай

Спасени са българският и турският шофьор от горящия ферибот до Корфу

Спасени са българският и турският водач, които бяха заклещени на кораба в Йонийско море. Това удостовери притежателят на ПИМК Илиян Филипов.

Един водач остава в неопределеност, като сега се търси. Спасените български водачи на камиони ще останат да нощуват на хотел в Корфу.

Утре ще бъдат снети пояснения в полицията на водачите, които през днешния ден не са разпитани. След това те ще тръгнат за България с рейс, проведен от транспортната компания.

9 български жители остават в неопределеност и все още, оповестиха от Министерството на външните работи на Гърция българското посолство в Атина.

Припомняме, че огненият пъкъл обгръща кораба „ Еврофери Олимпия” рано тази заран, до момента в който той пътува от Гърция за Италия.

На борда е имало 290 души, като 239 пасажери и 51 души екипаж. Транспортирани са и минимум 160 камиона на разнообразни фирми-превозвачи, в това число български. Пламъците обгръщат ферибота малко след отплаване и капитанът му даде заповед за евакуация в 4,30 часа сутринта. Към този час фериботът се намира покрай гръцкия остров Корфу.

Всички камиони остават на борда и са изпепелени.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР