Спас Байрев записа 30 точки и Берое направи обрат за

...
Спас Байрев записа 30 точки и Берое направи обрат за
Коментари Харесай

Спас Байрев записа 30 точки за обрата на Берое над ЦСКА във волейболното първенство

Спас Байрев записа 30 точки и Берое направи поврат за победа с 3:1 (21:25, 25:18, 25:23, 25:21) против ЦСКА в мач от осмия кръг на българското състезание по волейбол за мъже. Така старозагорци се изкачиха на шесто място с 12 точки, а " алените " останаха трети с 15.

Лидери в класирането са Хебър и Левски с по точка пред тима на ЦСКА.

ЦСКА завоюва първия гейм с 25:21, само че Берое взе идващите два на 18 и 23 точки.

" Червените " имаха леко преимущество в четвъртия гейм, само че Берое дръпна доста за първи път посредством най-много на главния си изпълнител Байрев. Той записа точка в офанзива за 17:16, след което направи обсада за две преднина. Латунов също спря офанзива на ЦСКА в идващото разиграване за 19:16.

Гостите от София се приближиха бързо на една точка при 18:19, само че Байрев още веднъж приключи две следващи офанзиви за беройци и възвърне преднината им при 21:18. Вторият най-хубав изпълнител в шампионата самичък означи последните пет точки за старозагорци и те победиха с 3:1 гейма.

Байрев бе водещ изпълнител с 34 точки, измежду които два аса и три блокади, а Трифон Лапков приключи с 22 за Берое. За ЦСКА най-резултатни бяха Страхиня Бързакович и Хорхе Гарсия с по 21.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР