Спартак Варна се разделя с досегашния си старши треньор Валентин

...
Спартак Варна се разделя с досегашния си старши треньор Валентин
Коментари Харесай

Спартак Вн се разделя със старши треньора Валентин Илиев

Спартак Варна се разделя с досегашния си старши треньор Валентин Илиев, оповестиха от втородивизионния футболен клуб. Той ще бъде сменен на поста от краткотрайния ментор Васил Петров.

43-годишният Илиев пое състава през юни, а след шест изиграни кръга от началото на сезона във Втора лига варненци заемат петото място с актив от 10 точки, като в последния си мач в неделя изгубиха с 0:2 при гостуването на Беласица.

" Ръководството на клуба показва своята признателност и отдава дължимото на Валентин Илиев за професионализма и виновното отношение към работата. Валентин Илиев ще остане част от историята на клуба като покровител на положителния и почтен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални триумфи. На позицията старши треньор на ФК Спартак Варна краткотрайно ще застане Васил Петров - треньорът, който изведе тима на " Соколите " в Първа лига ", оповестяват от Спартак Варна.

36-годишният Петров е шеф на ДЮШ на Спартак Варна. Той води отбора в интервала от август 2020 до август 2022 година, а през предишния сезон беше ментор на дублиращия тим на клуба.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР