Спартак (Варна) излезе с официална позиция относно случая с нападнатото

...
Спартак (Варна) излезе с официална позиция относно случая с нападнатото
Коментари Харесай

Спартак : Настояваме по най-бързия начин да се потърси отговорност на всички, замесени в това безобразие

Спартак (Варна) излезе с публична позиция по отношение на случая с нападнатото момче, младеж на “соколите ”. Припомняме, че по-рано през днешния ден 13-годишно момче е станало обект на нахлуване до момента в който отива на подготовка, като е било заплашвано с железна бухалка. Нападателите също по този начин са предиздвикали юношата на Спартак да съблече екипа и суитшъра си и са му ги взели.
 Нападнаха младеж на Спартак (Варна) с бухалка Нападнаха младеж на Спартак (Варна) с бухалка
Ето какво пишат от Спартак:

" ОСЪДИТЕЛНО! 

Хулигани нападнаха дете от школата на " Спартак "! 

Ръководството на ФК " Спартак " Варна осъжда извънредно остро случая и нападението на футболист от академията на клуба! 

Днес към 8:00ч. в региона на стадион Локомотив е нападнато дете, което е отивало на подготовка. Повече детайлности нямаме право да разгласяваме, защото за случая е сезирана полицията, а ние като клуб ще окажем цялостна поддръжка и помощ в следствието. 

Настояваме по най-бързия метод да се потърси отговорност на всички, забъркани в това безсрамие като участници и подстрекатели. 

Недопустимо е да премълчим, да се примирим или да отминем с безсърдечие това чудовищно действие, още повече, че става въпрос за един млад състезател. ФК " Спартак " Варна ще се бори с всички сили против вандализма и хулиганските прояви! 

Ние като клуб сме твърдо решени да изградим съвременна организация, която да е образец за всички младежи и в която значими ще са морала и уважението са сложени преди всичко! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР