СПА центърът на България Хисаря приема в събота и в

...
СПА центърът на България Хисаря приема в събота и в
Коментари Харесай

Хисаря приема най-големия тенис турнир през уикенда

СПА центърът на България Хисаря приема в събота и в неделя следващия шампионат на фамилната тенис и СПА верига Weekend Tour. 36-те места в схемата на Hissar Open 2019 бяха запълнени за броени дни след отварянето на регистрацията, а състезатели и техните близки с неспокойствие чакат да посетят СПА хотел „ Хисар “ за седма поредна година.

Турнирът започва в петък с публични тренировки. Мачовете в групите в самостоятелните съревнования при мъжете и при дамите стартират в събота. В неделя ще се играят финалите и ще бъдат излъчени първенците за 2019 година. За всички участници са обезпечени най-малко три срещи на отлична Green Set настилка.

Борбата за купите и при мъжете, и при дамите се обрисува яростна. При мъжете след спиране се завръща един от най-титулуваните играчи в СПА шампионатите - Красимир Минтов от Казанлък. Освен него любимци за първото място са Иван Златанов, спечелил преди дни първия съботно-неделен шампионат на Интерактив тенис ITL Challenger, първенецът от Ува Нестум Оупън Веселин Димитров, както и Найден Жеков, за който стана традиция да отскача от Германия особено за тенис почивките на Weekend Tour. Разбира се, с него ще бъде прелестната му половинка Ива Дарданова. Тя ще има шанса да се реваншира на Йоанна Андреева, от която загуби преди два месеца в Гоце Делчев. Впечатление прави и мощната група от четири дами от Харманли. Те се включват за пръв път в шампионатите на фамилната верига и се надяват на положително показване и доста загар.

Наградите за спечелилите са отмора за двама в Спа хотел " Хисар ", а от „ Роза импекс “ за поредна година са подготвили изненади за всички дами.

СПА хотел „ Хисар “ приема Weekend Tour по традиция през юни, а състезатели и техните близки и другари могат да се насладят на откритите и закрити минералните басейни. Луксозният СПА център разполага с инфрачервена сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, авантюристичен душове, шоков душ… Община Хисаря също се включва в събитието, като обезпечава един от кортовете.

От Weekend Tour напомнят, че продължава записването за лятната тенис почивка на Каваци, която ще се организира от 11 до 15 септември. 15 фамилии към този момент обявиха присъединяване в Green Life Tennis Holiday, който с изключение на шампионат предлага и подготвителен лагер с опитни треньори. Преди това, от 26 до 28 юли, ще се организира Riu Pravets Open.

Повече детайлности за Weekend Tour и за идните шампионати на веригата можете да намерите ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР