Созопол измъкна равен от Левски на Герена

...
Левски не успя да победи втородивизионния Созопол в контрола. Мачът
Коментари Харесай

Левски не успя да победи втородивизионния Созопол в контрола. Мачът на "Герена" завърши 1:1. Билал Бари откри за "сините" , а Тома Ушагелов изравни. Яни Никилов от гостите получи червен картон.

На вратата на Левски започна 16-годишният Йоан Загоров, който изведе съотборниците си с капитанската лента. В стартовия състав се появиха още бившият капитан на тима Иван Горанов и Радослав Цонев, които рядко попадат в групата за официалните мачове на тима и клубът ще се раздели с тях след края на сезона. Наказаните заради дългове от комар Здарвко Димитров и Димитър Костадинов пък дори не фигурираха в разширения състав.

В 20-ата минута пред Радослав Цонев се откри възможност да вкара от пряк свободен удар, но топката се отби в десния стълб. Малко по-късно пропуск с глава направи бразилският защитник Цунами, а сънародникът му Уелтон също не успа да се разпише при бърза контраатака.

Така се стигна до 39-ата минута, когато отличен пробив на Уелтон завърши с гол на Бари. Бразилецът мина на парад през защитата на гостите и от аутлинията върна топката към нападателя, който вкара на празна врата.

В началото на второто полувреме Бари можеше да вкара втория си гол в мача, но ударът му мина на сантиметри от страничния стълб. Малко по-късно вратарят на гостите Стамен Бояджиев направи чудесно двойно спасяване след удари на Илиян Стефанов и Георги Миланов. В 62-ата минута Яни Николов от гостите бе изгонен заради втори жълт картон, но на негово място веднага влезе Даниел Андреев и Созопол продължи в пълен състав.

Созопол изравни с попадение на резервата Тома Ушагелов в 82-ата минута. Още при следващата атака Ради Цонев изведе Марков сам срещу вратаря, но стражът на гостите Рахнев изби в корнер. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР