"Союзмултфилм" показа окончателното визуално изображение на Заека от новата версия

...
"Союзмултфилм" показа окончателното визуално изображение на Заека от новата версия
Коментари Харесай

Тайната падна: Обясниха новата визия на Заека и Вълка от "Ну,погоди!" ВИДЕО

"Союзмултфилм " сподели окончателното образно изображение на Заека от новата версия на известната анимация "Ну погоди ",

Той ще бъде озвучен от шоумена Дмитрий Хрусталев.

Премиерата на анимацията ще се състои тази зима. Заекът ще бъде озвучен от Хрусталев, до момента в който Вълкът ще приказва с гласа на комика Гарик Харламов.

"Нашият креативен екип дълго време търси съвременна визия на пакостливия воин, откакто бяха основани над 30 разновидността на облика.

Беше значимо да се откри баланс сред чертите на характера, както и да се резервира приемствеността с класическата версия: да вземем за пример, нашият Заек има същия цвят на очите. ", означи Юлия Осетинская, общоприет продуцент на филмовото студио.

На собствен ред режисьорът на "Союзмултфилм " Борис Машковцев изясни, че като цяло обликът се оказал доста гальовен по форма.

"Ако погледнете нашия Вълк, ще видите доста по-накъсани, заострени линии, само че обликът на Заека, за разлика от него, е мек, объл по контурите - от една страна, той е доста сладостен персонаж, само че е с присъщите му "хитрост " и "находчивост ", акцентира той.

"Союзмултфилм " стартира да работи върху новите версии на "Ну погоди! " през 2020 година и възнамерява анимационния сериал да не бъде директно продължение на класическата версия, а настоящ прочит на историята, като в същото време се резервира обичайния комедиен род без разговор.

Анимацията ще бъде направена в 3D и в нея ще бъдат включени нови поддържащи герои - Тим язовецът, таралежът Шу и сърната Уля.

Впоследствие те ще се трансфорат в талисманите на известния планински курорт "Роза Хутор ". Планират се да бъдат пуснати 52 епизода за деца сред 6 и 8 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР