Соцлидерката Корнелия Нинова представи мотивите на вота на недоверие по

...
Соцлидерката Корнелия Нинова представи мотивите на вота на недоверие по
Коментари Харесай

Нинова: 12 министри си отидоха за корупционни скандали, но няма осъдени бушони

Соцлидерката Корнелия Нинова показа претекстовете на вота на съмнение по тематиката корупция. Тя още веднъж изиска оставката на кабинета " Борисов 3 " и заключи, че 12 министри и 7 тези заместници са си отишли поради корупционни кавги. По думите й те се оказали бушони, които обаче останали без присъди.

Нашата цел е държавното управление на Бойко Борисов да падне, само че не с цел да седнем във вашите кресла, а да разградим модела на ръководство и да си върнем държавността , разгласи соцлидерката.
 БГНЕС
Тя изреди емблемите, съгласно нея, на ръководството на Борисов, които назоваваме " гейт " - Апартаментгейт, Митници гейт, Алепу гейт, Чекмедже гейт и други " Корупцията е заложена в законите съзнателно, внасят се лобистки закони и в тях се пазят частни ползи " , откри Нинова, като уточни, че в това време ръководещите са образували 47 институционални структури за битка с корупцията.

Нинова упрекна и медиите, които " внушавали величието на диктатора ". Отново поздрави протестиращите, които се освободили от страха. " Мафията се храни от страха и се пази от бухалка. Моделът " Борисов " наказваше всеки инакомислещ с неистини и компромати, с уволнения и рекет, а в последните дни развъртяха бухалката, биха юноша, окован в белезници ", защщити студента от Хага тя, който е внук на някогашен народен представител от Българска социалистическа партия от 37-то Народно заседание.
 БГНЕС
" Вчера министър-председателят използва словоблудство, обвинявайки дядото на момчето за това, че не е могъл да учи в Хага ", разяснява репликата на премиера Нинова. " Оставка, съд и правдивост, строеж на чиста и свята република ", закани се соцлидерката.

Нинова обаче не желала да ръководи и да сяда в стола на Борисов. " Но не с цел да седнем във вашите кресла, а да разградим модела, да си върнем държавността ", приключи словото си по претекстовете на вота председателката на Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР