Проект на Решение за възлагане и организиране на дейностите по

...
Проект на Решение за възлагане и организиране на дейностите по
Коментари Харесай

Кабинетът обсъжда възлагане на неотложен ремонт по оградата на границата ни с Турция

Проект на Решение за възлагане и образуване на дейностите по реализиране на неотложни ремонтно-възстановителни действия по оградата на българо-турската граница и прилежащия път до 31 декември 2024 година следва да одобри служебното държавно управление на утрешното си постоянно съвещание, което стартира в 11:00 часа. Това оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Министерският съвет също така ще разиска още оповестяването на парцели – частна държавна благосъстоятелност за парцели – обществена държавна благосъстоятелност, и за безвъзмездното им даване за ръководство на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ за реализацията на Национален обект „ Модернизация на железопътната линия София – Пловдив: жп сектори София – Елин Пелин и Елин Пелин – Септември “, както и за Национален обект „ Модернизация на железопътен сектор София – Волуяк “, като част от Проект „ Развитие на железопътен възел София “.

В дневния ред е план на Постановление за одобрение на спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2024 година за погашение на стипендии.

Министрите следва да прегледат и план на Постановление за одобрение на спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2024 година за компенсиране на осъществените от родителите разноски за интервала 1 март – 30 април 2024 година за развъждането и образованието на децата, които не са признати в държавни или общински детски градини или учебни заведения заради липса на свободни места.

Проект на Постановление за изменение на Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж , призната с Постановление № 30 на Министерския съвет от 2000 година, е също част от програмата на утрешното съвещание на Министерският съвет.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР