Соцлидерът Корнелия Нинова извика премиера Бойко Борисов в парламента, за

...
Соцлидерът Корнелия Нинова извика премиера Бойко Борисов в парламента, за
Коментари Харесай

Корнелия вика Борисов на дебат за НАТО

Соцлидерът Корнелия Нинова извика премиера Бойко Борисов в Народното събрание, с цел да даде информация по отношение на разполагането на нови, многонационални военни сили на НАТО в Черно море.

Соцлидерът изрази паника от новото военно формирование, което се планува да бъде ситуирано край нашите крайбрежия и настоя депутатите да бъдат осведомени персонално от министър-председателя, а не от непознатите медии.

Нинова даже цитира Бойко Борисов, който сподели преди година и половина: " Аз желая в Черно море да виждам платноходки, яхти, туристи, мир и обич. Не желая в курортите ми да се разхождат военни фрегати напред и обратно. Такъв напън, толкоз вложения направиха и частният капитал, и страната в тези курорти... ".

" Предлагам да бъде извикан да ни осведоми какво се случва ", приключи Нинова, а ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев изясни, че сега тече съвещание на Министерския съвет. Главчев обаче даде обещание да се обади на Бойко Борисов. " Ще вляза по отношение на него ", ангажира се той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР