Социолозите и на предишните избори даваха по-нисък резултат на Продължаваме

...
Социолозите и на предишните избори даваха по-нисък резултат на Продължаваме
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Цялата мръсна машина е впрегната срещу ПП, това ме кара да продължа

" Социолозите и на предходните избори даваха по-нисък резултат на " Продължаваме промяната ", а ние ги спечелихме ", сподели лидерът на листата на Политическа партия в 25 МИР в София Христо Петров (Ицо Хазарта) в изявление за bTV Radio.

По тематиката за нашумелия спор в ефира на bTV в сряда той разяснява:

" Много съчувствува на Кирил Петков, тъй като знам кой е и какъв е, знам какво се пробва да реализира и против каква мръсна машина е застанал. Най-показателното от този спор за мен беше, че госпожа Сачева и господин Дончев си потеглиха. Когато би трябвало да се дава отговор на тежки въпроси, те не го вършат по една елементарна причина и повода е, че те знаят отговорите и не е в техен интерес да ги дадат ".

Според него рецензиите към водещата не са оправдани, тъй като е обикновено да подлага на критика госта поради това, че не е спазил разпоредбите, положителни или неприятни.

А за претендентите на ГЕРБ споделя, че когато е трябвало да отговорят на най-обикновено заложени въпроси в Народното събрание, като да вземем за пример за какво два милиарда са били дадени за електронно държавно управление през годините на тяхното ръководство, а електронно държавно управление няма, те споделят " а, не, това не е по разпоредбите, ние си тръгваме ".

" Мръсната машина ни е научила през тези години , че това е същинската политика - празното говорене, офанзиви , да нападаш на персонална основа. Аз нямам доверие в това. Те споделят " това е политиката ". Аз споделям " не, това не е политиката, това сте вие в политиката ", разяснява Ицо Хазарта .

За него най-важната причина да е част от тима на Промяната е доверието .

" Не тъй като съм партиец. И в случай че видя даже най-малък знак, че този тим не е ок, аз просто ще се махна, тъй като нищо няма да ме задържа в него . До този миг обаче такава индикация не съм видял. За сметка на това видях цялата мръсна машина, впрегната против напъните, които ние полагахме за това време и това е едно от нещата, които ме карат да продължа ".

Хазарта описа за идеята си, обвързвана с центровете за настаняване от фамилен вид .

" По една случайност в края на предходната година посетих подобен дом по избор на децата в него и стартира доста значимо нещо в моя живот. Видях, че с доста малко старания мога да оказвам помощ на тези деца да вървят в вярната посока. Тази активност се разрасна в няколко дома с просветителни курсове. Използвах лицето си, тъй като се оказа, че за тези деца съм нещо. Това, което върша със средствата от заплатата си в Народно събрание, си давам сметка, че няма да промени света. Но то би трябвало да бъде знак към хората, които са отвратени от политиката. В Народното събрание ги назоваваме " тия там ". Аз не съм " тия там ". Аз съм отишъл за положително, с цел да ми е чисто пред мен като остана уединено със себе си ".

Един от огромните проблеми с изоставените деца съгласно него е съвсем невъзможният път, който би трябвало да бъде изминат, с цел да могат да бъдат осиновени. Това е нещо съответно, което може да се промени в Народното събрание посредством ремонти в Семейния кодекс.

" Тези деца са към 3600 в цяла България. Джобните им пари законът ги е обвързал с минималната работна заплата. Тези деца имат доста тежка орис и са претърпели неща, които никое дете и никой възрастен не би трябвало да претърпява. Последното, от което имат потребност, е такова унизително отношение на страната към тях ", добави претендентът на " Продължаваме промяната ".

Христо Петров разяснява изказванията на " Възраждане " в Народното събрание, че е ходил на работа надрусан, поради което те желаеха проби за алкохол и опиати.

" Те бяха неприятно сюрпризирани, че някой излезе и ги назова такива, каквито са. На третата седмица от ръководството ни те проведоха митинг, в който ни споделиха, че в случай че не приемем това, което желаят, ще ни изкарат с краката напред. И говореха за концентрационни лагери, каменни кариери и по какъв начин ще пращат хора там. Това говорене е присъщо на нацистите ", означи той и разяснява, че никой от ГЕРБ не си е направил труда да разпознае зараждането на този фашизъм.

На въпроса за какво е значимо да се гласоподава на 2 октомври , той отговори: " Защото най-силното оръжие на мръсната машина не е прокуратурата, не е Министерство на вътрешните работи, не са данъчните, бухалките, нарушителите. Най-силното е това, че е съумяла да убеди съвсем половината от нас, че от техния глас няма смисъл ".
 Снимка 589489
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР