“Социолозите често казват за нас, че никой в служебното правителство

...
“Социолозите често казват за нас, че никой в служебното правителство
Коментари Харесай

Гълъб Донев: В нашето правителство няма артисти, а министри 


“Социолозите постоянно споделят за нас, че никой в служебното държавно управление не свети изключително. Това е по този начин, тъй като работим в екип, в нашето държавно управление няма актьори, а има министри. Ние не играем на власт, а изпълняваме своите пълномощия съгласно конституцията и законите на страната ”, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди постоянното държавно съвещание.

“Ако всички приказват за третия мандат, значи е време за края на. Отчетът за направеното от нас ще създадем през идната седмица ”, добави той.

Според него служебният кабинет ще остави в “наследство на нашите приемници във властта - позволени рецесии, възобновени връзки сред институциите, добър разговор с жителите и убеждението, че ръководството на страната е намерено и транспарантно занятие ”.

“Докато политиците се вълнуват от третия мандат, хората са обезпокоени от грипните вируси ”, акцентира министър председателят.

Донев се обърна към здравния министър Асен Меджидиев и просветителния министър Александър Пенов.

" Вие двамата и екипите на двете министерства бъдете в съгласуваност и съдействайте оптимално на регионалните щабове за вземането на съответни решения. След близо 2 години Коронавирус зараза здравната система знае по какъв начин да реагира при зачестяване на острите респираторни болести. Боледуват най-често децата – направете проект за деяние, тъй че хората да се усещат спокойни. Без непотребна суматоха и нервност - да не забравяме, че грипната вълна е събитие, което ни се случва всяка година ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР