Социологическите проучвания винаги са ни давали два пъти по-малко от

...
Социологическите проучвания винаги са ни давали два пъти по-малко от
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Можем да управляваме сами и сме готови за това


„ Социологическите изследвания постоянно са ни давали два пъти по-малко от това, което сме имали като резултат “. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той даде образец с последните избори, когато партията получи 5% поддръжка, а по думите му в нощта на изборите е имало социологически организации, които са обяснявали по какъв начин няма да влязат в Народното събрание.

По думите му е допустимо „ Възраждане “ да ръководят сами и са подготвени за това.

„ Смятаме, че проблемите на страната няма по какъв начин да бъдат решени от съдружно ръководство, изключително такова, включващо партии, които сътвориха същите тези проблеми “, сподели Костадинов.

„ Разчитаме на поддръжката на българския народ и считаме, че с неговата поддръжка ще можем да управляваме независимо страната. Това, което ние желаеме да създадем, не е катурване на геополитическия курс. Ако назоваваме катурване на геополитическия курс обаче България да е свободна и самостоятелна страна, а не подвластна от решенията на непознати дипломати, да, по този начин да го назовем “, съобщи Костадин Костадинов.

Според него, в случай че България желае да води договаряния с „ Газпром “, би трябвало да стартира в този момент.

„ Тук приказваме за два кръга договаряния. Единият е за дотъкмяване на настоящия контракт, който свършва на 31 декември, а другият за нов контракт, който би трябвало да стартира от 1 януари “, разяснява Костадинов.

По думите му, в случай че се подпише контракт за цена на газа от 4000 $, ще бъде „ цялостен газов апокалипсис “.

„ Не приказваме за нерешителен снабдител. Несигурните сме ние “, добави Костадин Костадинов.

Той твърди, че „ Възраждане “ знаят по какъв начин да слагат условия на Русия, тъй като нямат спор с нея.

„ Ние сме в идеалната страна. Нито имаме взаимозависимост, нито неприязън. Нашите ръководещи трансфораха руснаците в съвсем врагове, само че да кажем съперници. Как ще седнеш да преговаряш с тези, които си унижавал до през вчерашния ден “, попита Костадинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР