Социалният проект на bTV „Бригада Нов дом” получи обществено признание,

...
Социалният проект на bTV „Бригада Нов дом” получи обществено признание,
Коментари Харесай

„Бригада Нов дом” по bTV спечели награда „Телевизионен проект със социална насоченост”

Социалният план на bTV „ Бригада Нов дом” получи публично самопризнание, като бе отличено със специфичната премия „ Телевизионен план със обществена насоченост” на годишните награди на b2b Media. На формалната гала, която се състоя в петък, екипът на предаването, отпред с водещата Мария Силвестър и основния занаятчия Влади Караджов, одобриха грамотата и благодариха на уредниците за признанието.

Предаването „ Бригада Нов дом” се излъчва сполучливо в ефира на bTV към този момент три сезона и е част от задачата на малкия екран да прави феновете съпричастни с трогателни човешки истории, в които герои са не звезди, а елементарните хора.

Мария Силвестър и неуморната бригада на Караджов трансформират живота и ориста на фамилии в потребност, като единствено за пет дни трансформират старите им и нефункционални жилища в уютни домове. За три сезона екипът на предаването е върнал вярата на общо 34 фамилии за по-добър живот и са сбъднали фантазиите на над 100 деца.

Третият сезон на „ Бригада Нов дом” описа трогателните истории на 14 многодетни фамилии, на които оказа помощ да отгледат децата си в почтени условия за живот. Близо 1 милион фенове приблизително от цялата публика пред телевизионния екран са наблюдавали задачата на бригадата да преобрази жилищата им за 5 дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР