Социалните мрежи се превърнаха в нашия втори дом, който градим

...
Социалните мрежи се превърнаха в нашия втори дом, който градим
Коментари Харесай

Повече харесвания във Facebook и Instagram – как да го постигнем?

Социалните мрежи се трансфораха в нашия втори дом, който градим с обич, точност и внимание към детайла. Когато сте разгласили нещо забавно, се радвате то да доближи до повече хора, които да го оценят. Понякога оценката в обществените мрежи е под формата на лайкове и мнения , които демонстрират, че нашата фотография или история се е харесала на повече хора, написа каналът на във vbox7. Как да представим изявленията си в най-хубавата светлина, с цел да получат претенции от нас брой лайкове (a.k.a лайкове)?

Използвайте хаштагове

Какво седи зад знака #? Откакто обществените мрежи превзеха интернет, той се трансформира от диез в хаштаг. Хаштагът е знак за отпратка за търсене в обществените мрежи. Представлява дума или символен низ, предхождани от признака диез. Така формираната поредност от букви, числа и знаци се трансформира в етикет. Например #goodvibes, който е срещан над 121 млн. пъти, води към всички обществени изявления, в които е употребен. Важно е да употребявате хаштагове под фотоси, когато профилът ви е обществен, тъй като, в случай че е private, фотографията ви няма да се пресъздава при останалите изявления. Вече съществуват и много приложения, посредством които можете елементарно да генерирате най-подходящите хаштагове за вашата фотография.

Публикувайте в точното време

Публикуването на добър кадър си е цяла просвета. Instagram не демонстрира изявления хронологично, а логаритъмът му избира визията „ обзор “. Заради това би трябвало да прецените каква е вашата публика , с цел да можете да „ надхитрите “ логаритъма. Важно е да познавате аудиторията си. Ако ви следват най-вече младежи, евентуално не е доста добра концепция да публикувате в петък вечер, когато всички са на открито.

Ангажирайте аудиторията си

Ако желаете вашата обява да реализира триумф, то би трябвало да ангажирате хората, които ви следват. А по какъв начин става това? Чрез мнения. Може да завършите описанието към фотосите си с въпрос, който пък да провокира полемика в мненията . Това е един от най-често употребяваните способи от инфлуенсърите. Да решем, че разказвате за вашия обичан филм в описанието под фотографията. Тогава можете да завършите с въпрос от рода на: „ Кой е вашият обичан филм/сериал? “

Favorite Share

Разказвайте истории

Да речем, че сте разгласили фотоси с най-хубавия ви другар по случай годишнина от другарството ви, а под нея има изложение за смешни истории, случки и така нататък Вие го отбелязвате, а по този метод историята ви придобива облик, който има съответни параметри. По този метод почитателите ви са ангажирани към вашите мемоари и прекарвания, а когато едно нещо допира, то вероятността почитателите ви да го харесат е по-голяма.

Favorite Share Embed 9 76

Коментирайте, споделяйте и лайквайте

Няма точна формула за триумф, само че и тук, както при много от обстановките в живота, ключът е реципрочност. Ако желаете приятелите ви да харесват вашите изявления, то покажете ангажираност към техните – коментирайте, лайквайте, споделяйте на Story. Ако видите, че някой се пробва да промотира нещата, които основава, посредством Instagram или Фейсбук, можете да помогнете посредством едно просто харесване или шерване , предлагат от Alextooby.com. Ако се опитаме да свържем физиката с лайковете, то и тук можем да кажем, че всяко деяние има равно по величина и противоположно по посока противопоставяне.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР