Социалните мрежи се превърнаха в наш втори дом. Те ни

...
Социалните мрежи се превърнаха в наш втори дом. Те ни
Коментари Харесай

Риана намери своя двойничка в социалните мрежи - slava.bg

Социалните мрежи се трансфораха в наш втори дом. Те ни свързват с другари, демонстрират ни къде вървят обичаните ни звезди и ни разрешават да се похвалим пред всички с новите си покупки или пък със скъпата си почивка.

По време на пандемията, Facebook, Туитър и Инстаграм започнаха съществено да се тормозят от възходящия интерес към новата обществена мрежа TikTok. Приложението беше основано в Китай, само че последователно стартира да набира мощ в Америка и Европа, след което обхвана и целия свят.

В момента обществената мрежа има милиони консуматори, които разгласяват занимателни видеа. Към TikTok се причислиха и голям брой звезди, с цел да са по-близо и по-свързани със своите почитатели.

Именно в новото обичано приложение на всички се роди и една нова звезда –. Момичето толкоз доста наподобява на Риана, че даже самата изпълнителка се замисли дали не се гледа в огледалото. Първоначално Беатрис не прави нищо в допълнение, с цел да наподобява като обичаната си певица, само че когато схваща, че хората я считат за Риана, тя стартира да се гримира като нея и даже копира придвижванията ѝ.

Във видеата, които разгласява, Присила имитира Риана по диалект и поведение. Славата ѝ се придвижва и в обществената мрежа Instagram, където момичето споделя фотоси, на които е гримирана тъкмо като барбадоската хубавица. Беатрис притегли вниманието освен на почитателите на певицата, само че и на профила „ The Shade Room “, който показа нейно видео от TikTok, където тя е копирала типа на Риана от Британските фешън награди.

И с цел да стане още по-хубаво за Присила, самата Риана я видя. Звездата разяснява обявата на „ The Shade Room “ и попита момичето по кое време ще издава албум. Шегата има история, защото изпълнителката съобщи, че напълно скоро почитателите ѝ могат да чакат деветия ѝ студиен албум.

„ Винаги работя върху нова музика. Винаги работя и когато усетя, че всичко е готово, ще го пусна на пазара. И ви давам обещание, че няма да бъдете разочаровани “, споделя тя пред Entertainment Tonight през юли.

Разбира се, Беатрис беше повече от щастлива, че Риана е забелязала приликата. „ Знаете ли по какъв начин се усещам в този момент? Не мога да спра да рева от благополучие! Това е сбъдната фантазия “, написа момичето. Това не е първият път, в който изпълнителката се снабдява с двойничка. През 2019 година Рири показа фотография на малко момиченце, което наподобява съвсем като нейна млада версия. „ Почти си изпуснах телефона “, написа тя. Изпълнителката означи майката на момичето, а фотографията е харесана повече от 7 млн. души.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР