Социалните инициативи на А1 България срещат огромна подкрепа от служителите(снимка:

...
Коментари Харесай

А1 България получи златна награда за дарителство


Социалните начинания на А1 България срещат голяма поддръжка от чиновниците
(снимка: А1 България)

За трета поредна година А1 България взе златно отличие за своите дарителски стратегии. Телекомът получи златен Годишен знак за дарителство на премиите „ Отговорна компания – виновни служители”, проведени от фондация BCause.

Наградата е самопризнание за напъните на А1 стабилно да развива самодейностите в областта на корпоративната обществена отговорност, както и да ги надгражда и да започва сполучливо редица нови, оповестиха от телекома.

А1 е отличена за голям брой начинания, включително програмата за дарителството по ведомост – финансово подкрепяне на девет обществени организации от чиновниците на А1 непосредствено от заплатата им, благотворителни базари, доброволчески начинания за облагородяване на средата и запазване на природата, спортни и еко провокации, непринудено шерване на експертиза и опит вътре и отвън компанията, както и обичайните акции по кръводаряване.
още по темата
Макар обстановката да наложи доста от обществените начинания в А1 да се проведат онлайн, това не попречи на огромна част от екипа да взе участие интензивно в тях. Напротив – дигитализацията оказа помощ на чиновниците да се включат още по-лесно в обществените дела.

„ В А1 имаме вяра, че поддръжката на обществени дела би трябвало да се показва в действителни дейности. Ето за какво вътрешните ни начинания в интерес на уязвими хора и запазване на природата притеглят голяма поддръжка от нашите сътрудници, само че и компанията постоянно поддържа с спомагателни дарения идеите, които сътрудниците са разпознали като значими”, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни комуникации” на А1 България.

Само за последната година посредством регулярно дарителство на работното място чиновниците събраха 50 000 лева, които компанията добави до сумата от 90 000 лева “Много съм щастлива, че сътрудниците виждат капацитета и на онлайн формата на обществените ни интензивности и дружно вършим всяко последващо издание по-успешно”, добави Захариева.

В допълнение на стратегиите си в областта на корпоративната обществена отговорност, ориентирани към чиновниците, А1 обичайно поддържа идеите на приемната грижа, дигитализацията на образованието и спорта в България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР