Социалната платформа TikTok ще създаде Център за прозрачност и отчетност

...
Социалната платформа TikTok ще създаде Център за прозрачност и отчетност
Коментари Харесай

TikTok отваря първи Европейски център за прозрачност в Ирландия

Социалната платформа TikTok ще сътвори Център за бистрота и отчетност в Европа. По този метод ще даде опция на специалистите и политиците да видят по какъв начин компанията построява и пази своята платформа. Новината за построяването на сходен център идва на фона на наболелите въпроси по отношение на сигурността на обществените мрежи.

Миналата седмица някогашният комисар, отговарящ за децата във Англия, Ан Лонгфийлд, разгласи, че води правосъден иск против уеб страницата за шерване на видео наличие. Той упреква компанията в събирането на данни на деца в " индустриални размери ". От компанията отхвърлят обвиняванията.
 Продажбата на TikTok може да се отсрочи вечно
Продажбата на TikTok може да се отсрочи вечно

Тепърва ще се обясни курсът, който администрацията на Байдън ще поеме

От TikTok оповестиха, че новият Център за бистрота и отчетност " ще разреши на специалистите да получат добра визия за това по какъв начин се употребяват технологиите за отбрана на потребителите в приложението и по какъв начин се прави модерирането на наличието.

Откриването на европейски клон на подобен център за бистрота се случва след откриването на подобен в Съединени американски щати през 2020 година

От обществената мрежа споделят, че американският образец е разрешил на специалистите да научат повече за метода на компанията и да зададат въпроси за нейните практики за сигурност и сигурност.
 Съд: Гугъл лъже потребителите за данните, които събира
Съд: Гугъл лъже потребителите за данните, които събира

Засега не е ясно дали това ще докара до финансови наказания за колоса

Кормак Кийнън, който е началник на отдела за доверие и сигурност в TikTok съобщи, че " с повече от 100 милиона консуматори в цяла Европа, ние признаваме нашата отговорност да спечелим доверието на нашата общественост и на по-широката общност. " Той разяснява какъв брой значими са въпросите, свързани с прозрачността.

" Нашият Център за бистрота и отчетност е идната стъпка внашата рационализация, посредством която ще помогнем на хората да схванат по-добре процесите и технологиите, които би трябвало да имаме, с цел да запазим TikTok като едно място за наслада, творчество и развлечение. "

От компанията имат намерение да отворят физическия център за бистрота в Ирландия през 2022 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР