Социалната мрежа X, известна преди като Twitter, представи два нови

...
Социалната мрежа X, известна преди като Twitter, представи два нови
Коментари Харесай

Социалната мрежа X пусна нови платени абонаменти: Premium+ за $16 и базов за $3 на месец

Социалната мрежа X, известна преди като Twitter, показа два нови платени абонаментни проекта. Единият от тях беше Premium+, който ви разрешава да употребявате платформата изцяло без реклама, само че към този момент единствено през уеб-браузъра – клиентите в мобилното приложение към този момент ще получават реклама.

В петък компанията показа два нови тарифни проекта. Първият от тях, Premium+, предлага на потребителите цялостната гама от принадлежности и функционалности на платформата, без реклами. Този абонамент коства към $16 на месец. Заслужава обаче да се означи, че новата цена сега е налична единствено за тези консуматори, които употребяват платформата посредством уеб-браузър.

Вторият главен проект се предлага за $3 на месец. Той включва главните функционалности на платформата, налични за платените клиенти, само че с реклама. Този проект може да съставлява интерес за тези, които не желаят да заплащат повече, само че желаят да употребяват главните платени функционалности на обществената мрежа, изключително неотдавна внедрените функционалности за видео и аудио-разговори. Това изобретение е част от тактиката на Мъск да направи X универсално приложение.

Мъск, който закупи Twitter за 44 милиарда $, интензивно търси разнообразни способи за монетизиране на обществената мрежа. Очевидно, след огромната инвестиция е време за възвръщане на капитала.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР