Социалната мрежа Инстаграм цензурира снимка на Мадона, защото на разголения

...
Социалната мрежа Инстаграм цензурира снимка на Мадона, защото на разголения
Коментари Харесай

Инстаграм цензурира Мадона, скри голата й гърда СНИМКА

Социалната мрежа Инстаграм цензурира фотография на Мадона, тъй като на разголения кадър се виждаше зърното на гърдата й. Преди няколко месеца сходно нещо се случи и с плаката на новия филм на Педро Алмодовар „ Паралелни майки “, който изобразавяше женски гърди с капчица мляко на зърното.



Инстаграм в профил поста, само че след това се извини и направи крачка обратно. Сега казусът с Мадона не е подобен и попкралицата продължава полемиката със обществената мрежа на Зукърбърг.

В своя канал в Инстаграм, който има над 17 милиона почитатели, певицата разгласява фотография, на която се е изтегнала на леглото с мрежести чорапи и по черно долни дрехи. Това не е оригиналност за мадона, която постоянно избира сходен имидж за реклама на свои концерти, албуми и за фотосесии.

Кадърът обаче не може да премине системата за надзор на Инстаграм и е свален, тъй като на него се демонстрира едно от зърната на Материалното момиче. После звездата разгласява още веднъж фотографията, само че към този момент със зърно, покрито с алено сърчице, и нападна обществената мрежа с дълго обръщение.

„ Публикувам наново фотоси, отстранени от Инстаграм без предупреждение. Причината, която са изтъкнали пред моя управител, който не ръководи акаунта ми, е, че дребна част от зърното ми е оголена. Все още ме учудва, че живеем в просвета, която разрешава да се демонстрира всеки един сантиметър от женското тяло като се изключи зърното.

Сякаш това е единствената част от анатомията на дамата, която може да бъде сексуализирана. Зърното, което храни бебето. Мъжкото зърно не се изживява като еротично. А какво да кажем за женския гъз, койно в никакъв случай на никое място не се цензурира “, написа Мадона.

„ Благодарна съм, че успах да запазя здравия си разсъдък през 4 десетилетия на цензура, сексизъм, възрастова дискриминация и женомразство.

Напълно в синхрон с лъжите, с които сме възпитавани да имаме вяра, че мисионерите, акостиращи в Плимут Рок, спокойно са поделяли хляба си с индианците, коренните американски поданици. Бог да благослови Америка “, приключва безконечната бунтарка и подбудител, представена от " Монитор ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР