Социалистите във Враца издигнаха единодушно за кандидат за кмет на

...
Социалистите във Враца издигнаха единодушно за кандидат за кмет на
Коментари Харесай

БСП-Враца издигна местния лидер на партията Иван Иванов за кандидат за кмет

Социалистите във Враца издигнаха единомислещо за претендент за кмет на града общинския и регионален ръководител на Българска социалистическа партия Иван Иванов. На извършената през днешния ден конференция те подредиха и листата си за общински съветници за идния локален избор наесен.

Иван Иванов получи цялостна поддръжка и от управлението на Българската социалистическа партия в лицето на заместник-председателя на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и организационния секретар Борислав Гуцанов.

“Трябва да си върнем Враца - да стане още веднъж алена. След 8 години ръководство на ГЕРБ, с изключение на ремонт на половината център на града, нищо друго не се е случило. Българска социалистическа партия още веднъж желаеме да възродим стопанската система на общината и да я превърнем в привлекателно място за живеене, Враца да се трансформира в емблематично място за България, а не град, непрекъснато подлаган на тествания. Имаме всички шансове идващият кмет на Враца да се споделя Иван Иванов”, съобщи Борислав Гуцанов.

Атанас Зафиров изрази цялостна поддръжка за Иван Иванов:

“Познавам него и качествата му. През миналата акция за парламентарните избори той способства с доста за положителния резултат на партията във Враца и даде всичко от себе си. Сигурен съм, че ще направи същото и сега”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР