Социалистите в Пиринско регистрираха днес кандидатдепутатската листа на БСП за

...
Социалистите в Пиринско регистрираха днес кандидатдепутатската листа на БСП за
Коментари Харесай

БСП-Благоевград регистрираха кандидат-депутатската си листа

Социалистите в Пиринско записаха през днешния ден кандидатдепутатската листа на Българска социалистическа партия за идните изключителни парламентарни избори. Регистрацията в РИК направиха регионалният водач Валери Сарандев, вторият в листата професор Георги Михайлов, четвъртият Младен Тимчев и Костадин Юнчов. " Българска социалистическа партия в района е окуражена да реализира доста по-добър резултат на идните парламентарни избори. Неслучайно този път лидер на листата е водачът на партията Корнелия Нинова ", разясниха представителите на Българска социалистическа партия след регситрацията на кандидатдепутатската листа.

Представителите на регионалния център в листата са трима - лекар Владимир Пандев заема третото място, Милан Богдански е на13 място, а строителният инженер Крум Палапуов е на 17 място.
Четвъртата позиция в листата е за Младен Тимчев от Сандански, а Богдан Боцев от Гоце Делчев е на пето място.

От Петрич общинският водач Йорданка Атанасова е под номер 6, на седмо място е някогашният кмет на разложкото село Баня Мария Юрганчева, а на осмо място е представителят на Белица - Мая Падарева. Деветото място е за Иван Рабаджиев от Банско, а десетото за Людмил Земеделски от Сатовча.

Единадесети е Илиян Синадинов, на 12 място е Мария Парангелска, на 14 място е Пламен Ботев, а на 15 е Иван Ижбехов. Шестнадесети е Димитър Малев, на 18 място е Елена Чучулайна, на 19 място е Любка Барусова, а финален е кметът на Кресна – Николай Георгиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР