Соц чудото „Лада” възкръсна в бургаския ж.к. „Изгрев” по неочакван

...
Соц чудото „Лада” възкръсна в бургаския ж.к. „Изгрев” по неочакван
Коментари Харесай

Соц чудото „Лада” пак стана хит в бургаския ж.к. „Изгрев”: Класически ремонт или бой за парко място?

Соц чудото „ Лада” възкръсна в бургаския ж.к. „ Изгрев” по непредвиден метод, събирайки стотици любопитни погледи от пътуващите по бързата автобусна линия. Возилото през целия ден стои обърнато на една страна наоколо до спирката на магазин " Велека ", където няма обособени паркоместа, написа burgasinfo.com.

„ Лада”-та е единствено на сантиметри от преминаващите рейсове по линия Б1. „ Миризмата на печени чушки, която се носи както от панелките, по този начин и от по-модерните кооперации постоянно ме връща по байтошово време, само че това през днешния ден напряко ме придвижи в соца”, разяснява слисан бургазлия, който излизаше от хипермаркета наоколо.

Не е изключена и версията за сладко възмездие, поради война за паркомясто. Налице са и всички атрибути на пазенето на такова – пластмасовият стол, който е на няколко сантиметра от возилото. „ Прилича съвсем на ремонтите от едно време, които съседите сами правеха пред блока, надалеч от професионалните сервизи. Тогава колите се обръщаха по същия метод, а целият вход се изреждаше да дава ум какво не е наред и по какъв начин да се оправи”, разяснява различен бургазлия.

Собственикът на „ Лада”-та по този начин и не се появи през целия ден и сега тя нощува в позиция за ремонт, която може да се окаже и рискова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР