Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукСлави Трифонов мълчи. Оглушително! Ни

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукСлави Трифонов мълчи. Оглушително! Ни
Коментари Харесай

Слави Трифонов удобно забравя, че управлява


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Слави Трифонов мълчи. Оглушително! Ни тон, ни вопъл даже през днешния ден, когато стават 2 години, откогато сътвори политическа партия. Срам ли го е, боязън ли го е, виновен ли е или просто не му пука?

Този, който се кълнеше в името на Суверена, към този момент не дава пет пари по какъв начин оцелява този Суверен в епицентъра на пандемия, инфлация, скъпотия, бедност, полицейски разгул.

Този, който натрупа пачки, ругаейки от телевизионния екран всички и всичко, комфортно не помни, че към този момент е част от властта и ръководи. Негов е министърът на енергетиката, който мига на парцали и не може свястно да изясни за какво цената на тока пораства стремглаво, поради което затварят магазини, заведения за хранене, аптеки, дребни и фамилни бизнеси. Негова е министърката на външните работи, която в дните на грубо противопоставяне в интернационалните връзки се държи като неу̀гледна стопанка, която се уригва сред две запръжки.

Шоуменът обичаше да се снима с тениска “Системата ни убива ”, обаче, неговите хора в Народното събрание даже не придвижват законопроекта, който би облекчил всекидневието на страдащите, необмислено употребявани от Слави и Мая за персонален пиар. Какво стана с тези безпомощни майки, надяващи се на поддръжка? Нищо. Забравени са.

До през днешния ден из форумите някогашни почитатели на Слави яростно му напомнят обещанията, дадени след прословутия му референдум. И какво от това?! Забравен е.

Бившият предстоящ министър-председател, посочен от Слави, попита ясно и намерено: по какъв начин по този начин кабинетът “Петков ” е похарчил 9 милиарда за 9 дни. Любомир Каримански обществено жигосах Николай Василев. Забравете го.

Станислав Трифонов взе интензивно присъединяване в изборния сериал, в опозоряването на късите парламенти, дори в провалянето на личния си проекто-кабинет, тъй като тактиката на Румен Радев беше да се стигне до изборите 2 в 1 през ноември с негов длъжностен кабинет и с негов личен политически план. Бяха изхарчени милиони, бяха неглижирани същинските проблеми на българите в името на политически егоцентризъм и тънки сметки в интерес на хора с дебели портфейли. Няма да се не помни.

Слави мълчѝ. Потъва в забрава…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР