Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукОпитвам се – с най-искрено

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукОпитвам се – с най-искрено
Коментари Харесай

Опитвам се, честно, опитвам да открия какво от казаното от Кирил Петков е осъщетвено


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Опитвам се – с най-искрено предпочитание се пробвам – почтено! – да открия какво от казаното в миналото от Кирил Петков, като длъжностен министър и постоянен министър председател, е осъществено:

– Нито една електрическа лека кола не е създадена в Ловеч по меморандума с Next.E.Go.

– Нито един огромен вложител от листата с 600-те евентуални вложители не е пристигнал в България.

– ББР, с сменени управителни фрагменти, не работи по-добре. Беше отстранено въведеното от новото ръководство условие за таван от 5 милиона лв. на заем. Банката утежнява индикаторите си.

– “Кражбите ” от 8 милиарда лв. годишно, прокламирани предизборно от Асен Василев, не бяха спрени или в никакъв случай не са били осъществявани, само че няма приток даже от 1 милиард в държавния бюджет за 5-те месеца ръководство на четворната коалиция.

– Меморандумът с Gemcorp не проработи, само че публикуването му сподели желанието на Кирил Петков, Асен Василев и Александър Николов да дават цялата българска енергетика разполагаем на 2 частни компании, едната от които е основана с милионите на съветски олигарх.

– Двата танкера с полутечен газ от Съединени американски щати, контрактувани от Кирил Петков във Вашингтон с неназована компания, няма по какъв начин на практика да докарат този газ у нас.

– Невъзможно и неуместно е американският газ да коства 4 пъти(!) по-евтино от съветския газ, както твърди Лена Бориславова.

– България вероятно ще заплаща за съветския газ в рубли, както към този момент сториха други страни-членки на Европейски Съюз.

– Самолетната линия София-Скопие-София беше анулирана. Нито един македонски вложител не стъпи в България.

– БДЖ не станаха по-ефективни, “Български пощи ” са пред погром.

– Магистрала “Хемус ” ще бъде приключена най-рано през 2027 година, обратно на изказванията на Асен Василев, че ще се строят по 2 автомагистрали на година.

– Няма даже помен от гръмките планове за строителство на мостове и тунели.

– Общинските детски градини може и да са безвъзмездни, само че няма по какъв начин да работят, в случай че няма газ за отоплението им.

– Нефтохим Бургас ще спре, в случай че няма доставки на съветски нефт.

– Увеличенията на заплатите в обществената сфера, на пенсиите и обезщетенията не могат да компенсират галопиращата инфлация.

– Иван Гешев и в този момент е на мястото, на което си беше преди “промяната ”: основен прокурор на републиката.

– Съдебната промяна се изрази единствено в закриване на профилираното правораздаване, което пък провокира безпорядък в системата.

– Не е ясно по какъв начин бяха изхарчени 9 милиарда лв. за 9 дни; за какво се взимат от време на време по 500 милиона лв. заеми и къде отиват те?

… “Прозрачност ”, “почтеност ”, “нулева толеранция ”, битка с “антикорупцията ”…. бля-бля-блякккк! Бла̀то. Бла̀то. Бла̀то.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР