Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДраги Кириле, свиквай, не разбра

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДраги Кириле, свиквай, не разбра
Коментари Харесай

Драги Кириле, свиквай, не разбра ли?! Още от първия ден на 48-я парламент твоята партия “Продължавайте промяната” е в и-зо-ла-ци-я!


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Драги Кириле, свиквай, не разбра ли?! Още от първия ден на 48-я парламент твоята партия “Продължавайте смяната ” е в и-зо-ла-ци-я!

Чегъртат ви, бе!

Чегъртат ви с кеф и въодушевление!

Ядосвайте се, истеризирайте, подскачайте до тавана от тъга – на кой ли му пука!?

Кириле, ти като не съумя да пробуташ Радостин за ръководител на комисията по спорта, той в този момент ще те накаже ли?

Мустафа Карадайъ беше страховит! На коментара на кореспондентка: “Радостин Василев сподели, че някой от президентството се е обадил в Движение за права и свободи той да не стане ръководител на комисията ”, водачът на Движение за права и свободи отговори: “Ако той ви каже, че сте камила, ще се превърнете ли в камила? “Така културно Мустафа Карадайъ избегна да назове истината: този лъже, не му е за първи път, той по този начин си лъже.

Предупредих те, Кириле, недей да водиш непознати борби, тъй като крепко ще се забатачиш. Готов ли си да отговаряш за прегрешенията, намирисващи на закононарушения, които Радостин Василев е натворил като министър на спорта?! Или всичко му простѝ, тъй като хариза на адвокатската фирма на твоята Лена 117 350 лв. от държавна компания?! Това по какъв начин се връзва с твоите лозунги за “нулева толеранция към корупцията ”?! Ами по никакъв начин.

… Слави Трифонов за Радостин Василев, 22 октомври 2022 година: “Да, първоначално той ми беше приветлив. Виж к’во ш’ти кажа: някой в случай че е лайняр, не е наложително да му проличава незабавно. Напротив, тия дето са същинските лайняри, те са закопани доста във вътрешността в себе си… “

Явор Дачков за Радостин Василев, 27 октомври 2022 година: “Радостин Василев се трансформира в нещо като лице на „ Продължаваме промяната “. Май и за Никола Минчев не са се борили по този начин с нокти и зъби. Всъщност след Кирил и Асен, Радостин Василев се обрисува като най-важният човек за Политическа партия. Само заради маргиналния темперамент на явлението, хората не са осведомени с дебелашките далавери, които бяха осъществени за няколко месеца в Министерството на спорта по времето на кабинета „ Петков “. А и името, и лицето на Василев мъчно се помнят. Как обаче всичко това се връзва с антикорупционния възторг на Кирил и Асен? Никак. Щом Радостин Василев може да им е лице, а неговата политическа кариера – идея, не виждам на какво от горната страна са им моралните искания. Дори оставям далаверите на водачите настрани. Радостин Василев е красноречива визитка на „ Продължаваме промяната “ и това няма нищо общо с никаква смяна. ”

… Кириле, върнете на Радостин гела! Гелосан най-малко вади маниер на треторазреден мафиот, но без гел е като мургав джебчия, лизнат от луда крава.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР